FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

AKADEMSKI VEČER: Univerzalna odličnost in združene rastoče knjige sveta


12. aprila 2011 je Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu organizirala 12. akademski večer kateri je bil posvečen univerzalni odličnosti ter združenim rastočim knjigam sveta. Dr. Janez Gabrijelčič je kot idejni vodja Foruma odličnost in mojstrstva ter projekta Rastoča knjiga predstavil projekt Rastoča knjiga kateri pridobiva vedno več mednarodnih razsežnosti. K projektu so povabili vse države sveta z namenom, da prikažejo njihove najpomembnejše knjige. Tako so univerzalno odličnost v lanskem leto prepoznale države: Irska, Finska, Norveška, Indija in Rusija. V letošnjem letu pa se bo v Ljubljani v parku Navje predstavilo pet novih držav: Avstrija, Madžarska, Hrvaška, Italija in Francija.
V prihodnosti imajo v načrtu predstaviti najbolj pomembne verske knjige, katere bodo pomembno opredeljevale dogajanje v svetu.

Izjava:

dr. Janez Gabrijelčič

Medijski odziv:
- Klikn.si
- Vaš kanal

Fotografije:

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.