FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

FOTO: Obiskali smo Podjetniški inkubator Podbreznik

22.11.2018

V ponedeljek, 19. novembra, je več kot 30 naših študentov v organizaciji Kariernega centra FIŠ  obiskalo Podjetniški inkubator Podbreznik, ki je sestavljen iz 18-ih strokovnjakov na področju regionalnega razvoja, podjetništva, turizma, podeželja in robotike.

Simon Jeraj, vodja projektov v Razvojnem centru Novo mesto, je študentom predstavil vizijo, poslanstvo, namen in delovanje podjetniškega inkubatorja. Seznanil jih je tudi z vsemi aktivnostmi in priložnostmi, ki jih Inkubator ponuja. Med drugim tam najdete ugoden najem poslovnih prostorov ali delovnega mesta v coworkingu, urejeno poslovno okolje z brezplačnimi parkirnimi mesti, subvencionirane podjetniške delavnice in izobraževanja (do 100% subvencije), svetovanje in mentorstvo s področja podjetništva, analizo in vrednotenje poslovne ideje, kontakt z drugimi podjetniki, startupi in mentorji, pomoč pri iskanju partnerjev, pridobitev ugleda na trgu... 

Nekaj fotoutrinkov pa v spodnji galeriji.

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.