FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

JESENSKI HACK ZA ŠTUDENTE!

5.8.2019

Med 25. in 30. septembrom bo podjetje Result skupaj s partnerji iz gospodarstva organiziralo prvi večdnevni Jesenski HACK za za študente, ki se bo odvijal v idilični okolici Savinjske doline, v Šmartnem ob Paki.

Dogodek bo odlično izhodišče za inovativne študente z odličnimi idejami in kritičnim razmišljanjem, da se preizkusijo v praksi in se hkrati predstavijo potencialnim delodajalcem. 

Več informacij v priloženem sporočilu in na spletni strani https://academy.result.si/hack.

Kdo lahko sodeluje?

Sodelujejo lahko študenti /študentke s področij informatike, računalništva, fizike, matematike, elektrotehnike, strojništva oz tudi vsi ostali ki jim poznavanje osnovnih programskih konceptov ni tuje.

Kakšen bo izziv?

Osnovno nalogo oziroma izziv je pripravil generalni partner dogodka podjetje BSH Hišni aparati d.o.o., eden vodilnih proizvajalcev malih gospodinjskih aparatov v Evropi,  in sicer je njihova ideja, da z uporabo obogatene resničnosti v proizvodni proces vpeljejo dodatno kontrolo kvalitete produkta že med samim sestavljanjem.

Tehnologija in mentorji

Študentje bodo imeli na razpolago vso potrebno tehnologijo, ki jo bo zagotavljal Microsoft in pomoč mentorjev  -  top performerjev mlade entuziasticne RR ekipe podjetja Result.

Prijave

Prijave sprejemajo do 4. septembra 2019 preko spletne strani https://academy.result.si/hack. Število udeležencev na Jesenskem Hacku je omejeno. V primeru večjega števila prijav, bomo pri izboru upoštevali znanja in izkušnje, zato jih pri prijavi čimbolj podrobno opišite. 

Zaradi resnosti prijav so organizatorji predvideli simbolično kotizacijo v višini 30 eur, ki vključuje:


Za več informacij so na voljo Matej Korbar in Karmen Jakob Logar. 

E: matej.korbar@result.si

 

Karmen Jakob Logar, PR&marketing

E: karmen.jakob@result.si

T: 01 320 81 79