FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Prosta delovna mesta - 18. 6. 2019

18.6.2019

Karierni center FIŠ skrbi za to, da ste vsak teden obveščeni o aktualnih zaposlitvenih oglasih s področja IT in drugih sorodnih področji.

Podatkovni analitik M/Ž:

Podjetje ADACTA d.o.o, Ljubljana  v Ljubljani išče osebo za sodelovanje z ekipo, priprava predlogov za optimizacijo in izboljšanje, predstavitev rezultatov na jasen in razumljiv način in spoznavanje poslovnih procesov in neposredno sodelovanje z naročniki.

Več informacij najdete tukaj.

Analitik za poslovno inteligenco M/Ž: 

Podjetje ADACTA d.o.o, Ljubljana išče osebo za razvoj in upravljanje rešitev za poslovno inteligenco, sodelovanje s poslovnimi uporabniki, analize poslovnih procesov in zahtev, opredelitev priložnosti za izboljšanje procesov in strategij s pomočjo tehnoloških rešitev in opredelitev razvojnih potreb za izboljšanje in poenostavitev poslovanja.

Več informacij najdete tukaj.

Strokovnjak za kibernetsko varnost M/Ž: 

Adittec, kadrovske rešitve, d.o.o. išče osebo za opravljanje naslednjih nalog: implementacija in vzdrževanje sistema za upravljanje varnostnih informacij in dogodkov (SIEM), spremljanje varnostnih informacij in dogodkov ter ustrezno ukrepanje, izdelava poročil o spremembah varnostnih nastavitev glede pravic privilegiranih uporabnikov, spremljanje zunanjih virov informacij glede kibernetskih groženj, spremljanje novih tehnologij za kibernetsko varnost, izvajanje periodičnih notranjih vdornih testov in upravljanje z ranljivostmi informacijskega sistema, sodelovanje oz. koordinacija pri testiranjih kibernetske odpornosti, koordinacija zunanjih strokovnjakov varnostno operativnega centra (SOC), izvajanje forenzičnih aktivnosti ob varnostnem incidentu v skladu s predpisanimi forenzičnimi postopki in sodelovanje pri rednih neodvisnih pregledih informacijske varnosti.

Več informacij najdete tukaj

Skrbnik Oracle aplikacij  M/Ž: 

Podjetje Vzajemna d.v.z. išče osebo za opravljanje naslednjih nalog: zagotavljanje delovanja informacijske podpore za zavarovalniško poslovanje, skrbništvo zahtevnejših programskih sistemov, sodelovanje s poslovnimi uporabniki in zunanjimi izvajalci pri vzdrževanju, razvoju in testiranju informacijskih rešitev zavarovalnice, priprava tehničnih rešitev na svojem področju, izdelava tehnične dokumentacije, izvajanje strokovne podpore uporabnikom in analiza in reševanje problemov.

Več informacij najdete tukaj.

Razvijalec vgrajene programske opreme M/Ž: 

Adittec, kadrovske rešitve, d.o.o. išče osebo za opravljanje naslednjih nalog: razvoj in implementacija strojne programske opreme (Firmware) za vgrajene sisteme, zagotavljanje varnosti delovanja v skladu s standardi, definiranje testnih postopkov in njihovo izvajanje, izdelovanje potrebne dokumentacije in tesno sodelovanje z drugimi oddelki in reševanje razvojnih izzivov.

Več informacij najdete tukaj.