FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Stopi v korak s poklici digitalne dobe!

13.11.2018

Še ne veš, kateri poklic bi želel-a opravljati po končanem faksu? 

Te zanima, kako optimizirati veščine, ki si jih pridobil s formalnim izobraževanjem? 

Te zanima, kateri poklici bodo najbolj iskani čez pet let?

Ti še vedno ni jasno, kako lahko posamezniki preživijo z objavljanjem posnetkov na Youtubu ali Instagramu? Te zanima, ali bomo kmalu res zaživeli v virtualni resničnosti? Že veš, da si lahko denar služiš z urejanjem socialnih mrež? In predvsem, te zanima, kje bodo v naslednjih letih prišla prav vsa znanja, ki jih obvladaš prav ti?

V primeru, da si vsaj na dve izmed vprašanj odgovoril z da, si vabljen(a) 23. novembra med 15. in 19. uro v prostore Fakultete za družbene vede, kjer bo potekal interaktivni dogodek Stopi v korak s poklici digitalne dobe. Priložnost boš imel-a izraziti svoje mnenje o poklicih in veščinah, ki jih bomo iskali jutri, se v živo spoznati s komisarko Evropske komisije Violeto Brulc, prisluhniti strokovnjakom s področja kadrov, predvsem pa - spoznati posameznike, ki že danes opravljajo poklice prihodnosti.

Bodi proaktiven-a in danes stori nekaj za svoj jutri!

Prijavi se tukaj in uspešno postani del trga dela prihodnosti.

URADNO VABILO (PROGRAM DOGODKA)

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.