FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

VABILO: Delavnica o LinkedIN-u

3.4.2019

Imate izjemen življenjepis na papirju, še nikoli pa niste slišali za LinkedIn? Ste ustvarili profil in vnesli svoje osnovne podatke, ne poznate pa vseh prednosti, kako lahko z odličnim profilom na omrežju LinkedIn pridobite novega poslovnega partnerja, najdete novo službo ali razširite svojo profesionalno mrežo?

Vabimo vas, da se udeležite brezplačne delavnice, ki jo Karierni center FIŠ pripravlja v torek, 23.4. 2019, med 16.30 in 17.30. Delavnico bo izvedla Ana Marija Blažič.

Prijave na delavnico zbiramo po e-pošti lucija.rozic@fis.unm.si.

LinkedIn (LI) je s preko 450 mio uporabniki in 9 mio profili podjetij (in cca 260.000 osebnimi profili v Sloveniji) največje poslovno družbeno omrežje. Združuje uporabnike iz več kot 200 držav, vsako sekundo se priključita 2 nova. Je družbeno omrežje povezovanja poslovnih ljudi ne glede na branžo. V zadnjih letih temeljito preoblikuje načine poslovanja in trženja podjetij, ter promoviranja njihovih izdelkov in storitev.

V ZDA je trenutno trend na področju uporabe družbenih medijev v poslovnem svetu. Trenutne raziskave kažejo, da je v pogledu B2B poslovanja, Linkedin celo 4 krat bolj učinkovit kot Facebook ali Twitter.

Dejstva, ki jih ne smete prezreti:

-          več kot 80% Linkedin uporabnikov, je odločevalcev v podjetjih,

-          med uporabniki družbenih medijev, jih 60% v poslovne namene uporablja Linkedin (le 22% Facebook in 4% Twitter)

-          povprečna starost Linkedin uporabnikov je 45 let

-          več kot 260 milijonov uporabnikov iz vsega sveta

-          prostor novih poslovnih priložnosti,

-          nepredstavljive možnostmi izgradnje poslovnih odnosov in sodelovanja,

-          možnostmi izboljšanje ugleda posameznikov (gradnja kariere) in podjetij,

-          učinkovitejši dostop do potrebnih kadrov in strokovnjakov,

-          nove možnosti izvajanja tržnih raziskav ....

Cilji delavnice

Skozi praktično zasnovano delavnico boste:

–         spoznali prednosti profesionalnega in urejenega LinkedIn profila;

–         osvojili načine uporabe omrežja LinkedIn;

–         lahko boste ustvarili ali posodobili vaš oseben LinkedIn profil, tako da boste lahko že naslednji dan uporabljali za doseganje vaših poslovnih ali profesionalnih ciljev.

 

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.