FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Z učinkovito komunikacijo do boljše službe

10.5.2019

Zavod Sleo v okviru projekta TOPŠTUDENT in v sodelovanju s Fakulteto za informacijske študije Novo mesto vabi mlade po srcu in mlade po letih na delavnico Z učinkovito komunikacijo do boljše službe, in sicer 4.6.2019 od 17.00 do 20.00 v prostorih FIŠ. 

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, je delavnica Z učinkovito komunikacijo do boljše službe definitivno za vas. 

Delavnica je namenjena procesu učenja komunikacijskih tehnik, kako postati vrhunski kader, razkriva pristope na področju komunikacije, psihologije in osebnostne rasti. Na dogodek so vabljeni vsi, ki si upajo narediti korenite spremembe na področju zaposlitve ter si želijo poleg vsega izvedeti še, kako enkrat za vselej predstaviti svoje kompetence bodočemu delodajalcu na način, da ta ostane odprtih ust.  

Cilji delavnice (učni učinek):

PRIJAVE NA DELAVNICO so OBVEZNE.

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.