FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Zaposlitveni oglasi 26.8.2019

26.8.2019

Poslovni analitik / svetovalec M/Ž: AMPLEXOR Adriatic d.o.o. išče osebo za design, dokumentiranje, konfiguriranje in testiranje rešitev Amplexor Life Sciences na obstoječi lastni platformi, analiziranje in specificiranje relevantnih poslovnih in zakonodajnih zahtev za rešitve priprava uporabniške dokumentacije in izobraževalnega gradiva, sodelovanje z oddelki za trženja, prodajo, razvoj in podporo pri aktivnostih v mednarodnem okolju. Več informacij najdete tukaj


Tehnični svetovalec M/Ž:   AMPLEXOR Adriatic d.o.o. išče osebo za kombiniranje znanj sistemskega inženirja in razvijalca, ki bo odgovoren za vzdrževanje in konfiguracijo rešitev amplexor na obstoječi lastni platformi, migracija podatkov stranke iz zunanjih virov v našo rešitev s pomočjo lastnega migracijskega mehanizma, design in konfiguracija integracije lastnega sistema z drugimi sistemi (web services, baze podatkov), design in konfiguracija avtomatizacije procesov znotraj lastne rešitve, občasna uvedba in/ali namestitev dodatne programske opreme, popravkov, nadgradenj, podpora prenosu znanja: priprava dokumentacije in izobraževalnega gradiva in sodelovanje z oddelki za trženja, prodajo, razvoj in podporo pri aktivnostih v mednarodnem okolju. Več informacij najdete tukaj.  


PHP razvijalci in razvijalke M/Ž: Agiledrop d.o.o. iščejo PHP razvijalce/ke, ki bi se pridružili hitro rastočemu timu v Ljubljani, Mariboru, Celju ali Novem Mestu. Dobil boš mentorja, delal v nestresnem okolju s super sodelavci in popoldneve preživljal z družino in s prijatelji, brez, da misliš na službo. Tvoje naloge bodo vključevale izdelavo modulov in razširitev obstoječih funkcionalnosti Drupala ter drugih odprtokodnih sistemov oz. ogrodij. Več informacij najdete tukaj.  


HTML/CSS razvijalci in razvijalke M/Ž:  Agiledrop d.o.o. iščejo HTML/CSS razvijalce/ke, ki bi se pridružili hitro rastočemu timu v Ljubljani, Mariboru, Celju ali Novem Mestu. Dobil boš mentorja, delal v nestresnem okolju s super sodelavci in popoldneve preživljal z družino in s prijatelji, brez, da misliš na službo. Tvoja naloga bo, da spremeniš grafični dizajn v privlačna in zmogljiva spletna mesta. Več informacij najdete tukaj.


JavaScript razvijalci in razvijalke M/Ž: Agiledrop d.o.o. iščejo JavaScript razvijalce, ki bi se pridružili hitro rastočemu timu v Ljubljani, Mariboru, Celju ali Novem Mestu. Dobil boš mentorja, delal v nestresnem okolju s super sodelavci in popoldneve preživljal z družino in s prijatelji, brez, da misliš na službo. Tvoja naloga bo razvijanje interaktivnih front-end aplikacij za velike projekte mednarodnih naročnikov. Več informacij najdete tukaj.