FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Dekanovo praznično voščilo

20.12.2018

Dragi študentje, diplomanti, kolegi in sodelavci FIŠ!

Pred nami je praznični čas, ko na mizah ne manjka dobrot, ob snidenju pa si izrekamo dobre misli in lepe želje. Hkrati se v teh dneh pogosteje kot sicer oziramo na iztekajoče se leto ter načrtujemo nove izzive in podvige.

Tik pred začetkom božično – novoletnih praznikov, ko si bomo lahko oddahnili od napornega vsakdanjika, ki ga prinaša študij oz. delo ter ostale vsakodnevne obveznosti, vam želim sporočiti, da na FIŠ optimistično zremo v leto 2019. Veselimo se novih izzivov, še naprej bomo stremeli h kakovosti in dobrim odnosom, ki so v marsičem ključni za dosego ciljev, hkrati pa bomo še naprej sledili naši viziji in poslanstvu.

Za naše študente si želim, da bi se v čim večji meri udeleževali fakultetnih aktivnosti, torej tako predavanj in vaj kot tudi obštudijskih dejavnosti, pa tudi, da bi skupaj z zaposlenimi in zunanjimi sodelavci fakultete sodelovali in po svojih močeh pomagali pri snovanju novih načrtov in aktivnosti.

Vsem skupaj želim predvsem miru in veselja skupaj z vašimi najbližjimi. Naj vas pri vsem, kar počnete, vodi ljubezen, ter vas spremljata zdravje in sreča.

Srečno in uspešno 2019!

dekan FIŠ
prof. dr. Dejan Jelovac

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.