FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Delavnica LinkedIN FIŠ s predavateljico Ano Marijo Blažič

14.5.2019

V petek, 10.5.2019, smo na FIŠ gostili predavateljico Ana Marijo Blažič, ki je izvedla delavnico na temo LinkedINa. Udeleženci delavnice so skozi predstavitev spoznali prednosti profesionalnega in urejenega LinkedIn profila, osvojili načine uporabe omrežja LinkedIn in tudi potrebna znanja, da so svoj LinkedIN profil kasneje posodobili ali si ga na novo ustvarili. Na delavnici so se lahko seznanili s pozitivnimi stranmi tega poslovnega družbenega omrežja, ki povezuje poslovne priložnosti posameznikov in iskalcem službe olajša, da najdejo svojo novo službo oz. karierno priložnost. 

"Po delavnici sem se šele zavedla, kako je LinkedIn pomemben za vključevanje posameznikov na trgu dela, saj delodajalci svoje kadre čedalje večkrat in pogosteje iščejo na tem poslovnem portalu. Naučila sem se tudi, kakšne tematike so primerne za objavo na portalu LinkedIn in zakaj moje osebno, družinsko življenje ne spada med objave na tem portalu. Upam, da bodo na FIŠ izvedli tudi nadaljevalno delavnico, kjer bomo skupaj še bolj podrobneje opredelili naše profile," je po delavnici povedala ena od udeleženk L. Rožič.  

Na FIŠ se po uspešno zaključeni delavnici že veselimo nadaljevanja le-te. Nameravamo jo izvesti v drugi polovici letošnjega leta. 

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.