FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

FIŠ prisoten na konferenci Infosek 2018

4.12.2018

Od 28. do 30. novembra je v Novi Gorici potekala 16. konferenca Infosek 2018. Gre za osrednji  dogodek v Sloveniji za informacijsko varnost v Sloveniji. Udeleženci so se seznanili z najnovejšimi trendi in spoznanji, ki jih prinaša informacijska varnost, več predavanj je bilo tudi na temo komuniciranja in GDPR-ja.

Konference Infosek se je udeležila tudi naša strokovna sodelavka za odnose z javnostmi in marketing Sabina Gosenca, ki je na razstavnem prostoru mimoidočim predstavljala naše študijske programe in dogajanje na fakulteti, zainteresiranim študentom v sklopu nagradne igre podelila nekaj promocijskih artiklov, navezala pa je tudi stike z različnimi podjetji, ki nudijo priložnost za zaposlitev našim študentom.

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.