FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Kako tehnologijo pretvoriti v sodobne učinke?

10.1.2019

V okviru predavanj pred. mag. Janeza Kolarja pri predmetu 2. letnika dodiplomskega študija Računalništvo in spletne tehnologije Življenski cikel razvoja spletne in mobilne aplikacije je v sredo, 9. januarja, FIŠ obiskal Slavko Frelih, direktor operative v podjetju PRONET Kranj d.o.o. Gre za podjetje, ki ga sestavlja ekipa računalniških strokovnjakov, ki na temeljih sodobne informacijske tehnologije razvija edinstvene poslovne modele.

G. Frelih je študentkam in študentom predstavil svoj pogled in lastne praktične izkušnje na temo "Pomen sodobne poslovne programske rešitve za podjetnika ali kako tehnologijo pretvoriti v sodobne učinke". Bistveno sporočilo je bilo v tem, da niso vsa podjetja zrela za digitalizacijo, še zlasti v slogu Einsteinove izjave o trpežnosti človeških predsodkov. Zbranim študentom je večkratno dokazal, koliko časa, denarja in neprijetnih situacij nam lahko pomaga prihraniti ustrezna digitalizacija, a šele tedaj, ko so v organizaciji zares zreli za spremembo. 

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.