FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Karierni dogodek: Predstavitev potencialnih delodajalcev in delovne prakse

18.2.2019

Karierni center FIŠ je minuli petek za študente FIŠ pripravil karierni dogodek Predstavitev potencialnih delodajalcev in delovne prakse. 

Na dogodku so se predstavili štirje potencialni delodajalci, študenti pa so izvedeli tudi vse podrobnosti glede opravljanja obvezne delovne prakse. 

Kot omenjeno, na dogodku so bila z nami štiri podjetja (Amplexor Adriatic d.o.o., Ascaldera d.o.o., Ixtlan Team d.o.o. in Mikrografija d.o.o), ki so predstavila svojo vizijo, poslanstvo, produkte in storitve, možnosti zaposlitve, zaželene kompetence, možnosti opravljanja delovne prakse, pogoje za dolgoročno zaposlitev in še veliko drugih podrobnostih. 

    

Po končanih predstavitvah je FIŠ kot organizator dogodka poskrbel za sladko pogostitev, ob kateri so imeli študenti možnost osebno spoznati vse predstavnike podjetij in se osebno pozanimati glede možnosti zaposlitve ali opravljanja delovne prakse pri svojih morebitnih delodajalcih. 

Več utrinkov si lahko ogledate TUKAJ.

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.