FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Okrasitev smrečice in druženje zaposlenih

12.12.2018

V torek, 11. decembra, smo v prvem nadstropju naše fakultete zaposleni okrasili smrečico, ki naznanja, da se bliža praznični čas, ki je hkrati tudi čas, ko si izrekamo številne lepe želje, obujamo spomine na iztekajoče se leto in načrtujemo aktivnosti leta, ki prihaja. Seveda si vsi skupaj želimo zdravja in uspehov, zavedamo pa se, da je pomembno, da tudi v letu 2019 nadaljujemo v smeri skupnega doseganja ciljev, timskega duha, medsebojnega razumevanja, spoštovanja in podpore. Skupaj smo boljši in močnejši, uspešnejši.

Nekaj utrinkov prednovoletnega druženja zaposlenih na FIŠ, v sklopu katerega je zbrane nagovoril tudi dekan FIŠ, prof. dr. Dejan Jelovac, ki je ob tej priložnosti razdelil tudi darila, pa v galeriji.

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.