FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Posebno priznanje naši sodelavki asist. dr. Urški Fric

5.6.2019

V Novi Gorici bo 7. junija 2019 potekala Svečana promocija doktorjev in doktoric znanosti ter podelitev priznanj Fakultete za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ). Med prejemniki diplomske listine bo tudi naša sodelavka asist. dr. Urška Fric, ki je v aprilu 2019 pod mentorstvom prof. dr Boruta Rončevića zagovarjala doktorsko disertacijo z naslovom 'Strukturiranje industrijsko simbiotskih omrežij'. 

Z veseljem pa sporočamo tudi, da je asist. dr. Urška Fric prejemnica Gosarjevega priznanja za najboljše doktorsko delo na študijskem programu Sociologija za študijsko leto 2018/2019. Sklep je 23. 5. 2019 na podlagi prejetega predloga Komisije za podelitev naslovov in priznanj FUDŠ, sprejel Senat FUDŠ.

Iskreno čestitamo!

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.