FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Prvo pedagoško usposabljanje v sklopu projekta INOVUP tudi na Fakulteti za informacijske študije v Novem mestu

15.7.2019

 

Usposabljanje z naslovom Inovativni pristopi k poučevanju študentov na področju analize podatkov, ki je konec maja 2019 potekalo na Fakulteti za informacijske študije, je izvedla doc. dr. Nuša Erman.

Na usposabljanju so udeleženci pridobili informacije, kako prepoznati in razumeti pomen motivacijskih dejavnikov, ki spodbudijo študente k učenju metod analize podatkov. Predvidena izida sta bila tudi, da udeleženci prepoznajo pomembnost praktično usmerjenega učenja za hitrejšo in učinkovitejšo absorpcijo znanja z obravnavanega področja in so sposobni oblikovati prožno učno okolje za prenos znanja, potrebnega za izbrano področje. Na usposabljanju so bili uporabljeni tudi različni inovativni pripomočki, pristopi in prožne aktivnosti, ki so udeležencem omogočile sodelovanje, izmenjavo izkušenj, znanj in primerov dobrih praks.

Več si lahko preberete tukaj

 

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.