FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Ravnanje v zvezi s koronavirusom Covid-19

28.2.2020

V skladu z napotki MIZŠ smo na FIŠ, da ne bi prišlo do zapletov pri nemotenem izvajanju aktivnosti, med drugim sprejeli tudi naslednje:

Vse zaposlene, pogodbene sodelavce in študente, ki ste se v zadnjih 2 tednih zadrževali  na kateremkoli območju, kjer se je pojavil koronavirus Covid-19, prosimo, da preventivno ostanete naslednjih 14 dni doma ne glede na svoje počutje.

O zgoraj omenjenem dejstvu nas prosimo nemudoma obvestite, da bomo vašo odsotnost ustrezno evidentirali (študenti obvestite referat, zaposleni in pogodbeni sodelavci pa dekanat fakultete).

Če se pri vas v tem času pojavijo znaki, ki kažejo na okužbo s koronavirusom Covid-19 (povišana telesna temperatura, kašelj, občutek pomanjkanja zraka, težko dihanje), ravnajte v skladu z navodili NIJZ (https://www.nijz.si/).

Ta ukrep je potreben zaradi zaščite zdravja vseh obiskovalcev fakultete.

Prosimo, da obvestite študente, visokošolske učitelje in sodelavce, strokovne sodelavce in druge goste iz krajev, kjer se je pojavil koronavirus Covid-19, da svoj obisk na našo fakulteto do nadaljnjega odložijo.

Svetujemo vam tudi, da spremljate spletne strani  Nacionalnega inštituta za javno zdravjeMinistrstva za zdravje , Ministrstva za zunanje zadeve in MIZŠ.

Hvala za razumevanje!