FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

asist. dr. Victor Cepoi

E-mail: victor.cepoi@fis.unm.si
Govorilne ure: po dogovoru
Bibliografija: COBISS šifra 36489


Victor Cepoi je diplomiral iz politologije leta 2011 in magistriral iz metodologij in analize podatkov leta 2013 na Univerzi Babes-Bolyai, Cluj-Napoca v Romuniji. Trenutno dela kot asistent na Fakulteti za informacijske študije v Novem mestu. 

Leta 2010 je delal kot pripravnik na Romunskem diplomatskem inštitutu v Bukarešti. Leta 2012 je deloval v okviru izobraževalnega programa "IMPACT". V letu 2013 je bil del raziskovalne skupine iz Cluj-Napoce na projektu "HIV in javno zdravje v Gvajani", projekt je financiralo s privatno podjetje. Njegovi raziskovalni interesi so regionalni razvoj, inovacije, družbena omrežja, splošno in politično zaupanje.

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.