FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Prijava in vpis

Pridruži se strokovnjakom informatikom in postani del Fakultete za informacijske študije! Lahko se vpišeš na enega izmed naših različnih študijskih programov, navodila za vpis si poglej s klikom na izbrani program.

Za individualno svetovanje in informacije o študijskih programih ter vpisu lahko pokličeš na telefon, pošlješ elektronsko pošto ali pa se oglasiš na sedežu fakultete med uradnimi urami:

Uradne ure: 
PON, TOR, ČET, PET:  13:00 - 16:00
SREDA: 8:00 - 11:00

Po telefonu lahko pokličeš vsak dan med 8. in 16. uro. Dosegljivi smo tudi na družbenih omrežjih FacebookLinkedIn in Twitter.

Telefon
: 07/37 37 884    
E-pošta:  referat@fis.unm.si

Informacije za študente iz Srbije, Črne Gore ter Bosne in Hercegovine:
- Prezentacija FIŠ-a
- Put do FIŠ-a

Informativni dnevi

Želiš izvedeti več o FIŠ? Pridi na naš informativni dan, ki bo v prostorih fakultete na Ljubljanski cesti 31A, 8000 Novo mesto. Izberi si svoj datum in nas obišči. 

Termini informativnih dnevov v letu 2019: 

 

Več o samem vpisu in študijskih programih si lahko prebereš na tej povezavi ali pa v Publikaciji o študijskih programih.

Dobrodošli na FIŠ!

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.