FIŠ - Fakulteta za informacijske študije

Moodle

Moodle

Študentom in pedagogom je na voljo spletno učno središče Moodle, kjer so objavljena gradiva s predavanj in vaj. Spletna učilnica omogoča tudi lažjo komunikacijo med študenti in profesorji, oddajo domačih ali seminarskih nalog, pri vsakemu predmetu je odprt forum za pogovor o predmetu.

Moodle najdete na naslovu:

https://moodle.fis.unm.si


Za dostop do sistema sta potrebna uporabniško ime in geslo. Vsi študenti prvih letnikov imajo uporabniško ime ter geslo enako vpisni številki, ob prvi prijavi pa si morajo geslo spremeniti. Ob obisku spletnega središča se študentje prijavijo na predmete, ki jih obiskujejo. Za vprašanja glede Moodla vam je na voljo e-pošta: moodle@fis.unm.si

Pozdravljeni!

Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran. Vam lahko še kako dodatno pomagamo?

Vsa polja, označena z zvezdico * je potrebno obvezno izpolniti.

Podatke bomo uporabljali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) Pod nobenim pogojem jih ne bomo uporabili brez vašega dovoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Uporabljali jih bomo izključno v namene obveščanja o študijskih programih in aktivnostih FIŠ.