We are informing you about new job opportunities every week:

  • Svetovalec/ka na področju IT tehnologije M/Ž: HSG KARIERA, išče osebo, ki ima izkušnje z IT tehnologijami in jo zanima dinamično in razgibano delo polno izzivov. Več informacij na povezavi.
  • IT inženir (oz. arhitekt) za področje Microsoft podatkovnih sistemov M/Ž: SRC d.o.o., v svoje vrste vabi osebo za opravljanje sledečih nalog: priprava rešitev, načrtovanje, izvedba, razvoj rešitev za velike stranke, uvajanje in operativno upravljanje storitev, sodelovanje pri razvoju portfelja digitalnih infrastrukturnih rešitev. Več informacij na povezavi.
  • Tester programske opreme / Quality assurance enginee M/Ž: GUARDIARIS d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: priprava testnih scenarijev in načrtov v skladu s produktno strategijo podjetja, izvedba testnih scenarijev v skladu s testnimi načrti, spremljanje in beleženje napak programske opreme z različnimi orodji (JIRA), poročanje o rezultatih testiranja, sodelovanje z ostalimi člani razvojnih ekip, priprava uporabniških priročnikov, vzdrževanje testnih okolji. Več informacij na povezavi
  • Samostojni strokovni sodelavec na področju razvoja poslovne informatike v Korporativni ekonomiki M/Ž: Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto, išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: sodelovanje pri digitalizaciji procesov na področju računovodstva in kontrolinga v skupini Krka, vodenje projektov in usklajevanje uporabniških zahtev, svetovanje uporabnikom informacijskih rešitev, delovanje v mednarodnih timih, samoiniciativnost in samostojnost pri delu. Več informacij na povezavi.  
  • Strokovni sodelavec (m/ž) – za upravljanje kadrovsko informacijskega sistema SAP HCM v Službi za kadre M/Ž: Slovenske železnice d.o.o. išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: delo na področju upravljanja SAP-HCM (vsebinsko upravljanje s sistemom, naročanje in testiranje novih storitev, sodelovanje s sektorjem za informatiko in nove tehnologije ter zunanjimi izvajalci, priprava navodil za vsako funkcionalnost, vključno z uvajanjem uporabnikov). Več informacij na povezavi.
Skip to content