Career Centre FIS is informing you about new opened job positions:

Programer M/Ž: 1A INTERNET poslovne storitve d. o. o. išče programerja, ki bo v pomoč pri razvoju aplikacije MojeUre. Dela se na razvoju dodatkov, odpravo hroščev, tehnična podpora, itd. Delo je primerno za kandidata, ki išče prvo zaposlitev in se je pripravljeni učiti. Zahtevana so znanja HTML in CSS (napredno znanje), PHP, JavaScript, in MySQL (začetnik). Kandidatom ponujajo konkurenčno plačilo glede na znanje, prilagodljiv delovni čas, poskusno obdobje 3 mesece, kasneje možnost zaposlitve za nedoločen delovni čas ter stimulativno urejeno okolje. Lokacija dela je v Krškem, plačilo 1500 (bruto) EUR / mesec, možnost redne zaposlitve s 3-mesečnim poskusnim obdobjem. Več informacij na naslovih:  jure@1ainternet.net ali peter@1ainternet.net.

Hitro rastoče proizvodno in IT podjetje Etrel d.o.o je eno izmed vodilnih podjetij na področju e-mobilnosti. So proizvajalci Etrel polnilnih postaj za električna vozila in Etrel OCEAN programske opreme za upravljanje in nadzor polnilne infrastrukture. Njihove rešitve so prisotne v več kot 40 državah, od Norveške do Avstralije. Podjetje Etrel je v 75% lasti švicarskega podjetja Landis+Gyr. V svoje vrste vabijo več oseb za različna delovna mesta:

  • Višji frontend inženir – višji razvojni inženir aplikativnih rešitev M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Backend razvojni inženir – razvojni inženir zalednih sistemov M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Frontend razvojni inženir – razvojni inženir aplikativnih rešitev M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Višji Backend razvojni inženir – višji razvojni inženir zalednih sistemov M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Projektni vodja M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Data Scientist (f/m/d) / Podatkovni znanstvenik M/Ž: Philips Domestic Appliances Austria GmbH v svoje vrste vabi podatkovnega znanstvenika. Zahtevana je izobrazba /2 – visokošolski strokovni programi / 1. bolonjska stopnja, VII. – univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja, VIII./1 – magisteriji znanosti, VIII./2 – doktorati znanosti / 3. bolonjska stopnja. Več informacij na povezavi.
Skip to content