Career Centre FIS is informing you about new job opportunities:

  • Skrbnik računalniške opreme M/Ž. Nemško proizvodno podjetje Carthago d.o.o. v svoje vrste vabi osebo, katere odgovornosti bodo skrb za lokalni uporabniški račun v sistemu Windows (namestitev, konfiguracija programske opreme in operacijskega sistema, vzdrževanje in popravilo strojne opreme), za njihova računalniška omrežja, za TK sistem, za Citrix in ERP sistem. Upravljal bo z uporabniki v ADS okolju ter vzdrževalna dela na strežniku. Iščejo kandidata, ki je zaključil študijski program računalništva oz. informatike oz. obiskuje višje letnike omenjenih programov. Nekoga, ki tekoče obvlada nemški jezik, zaželjeno je tudi znanje angleščine. Izkušnje iz področja računalništva so velika prednost. Več infomacij na povezavi.
  • Strokovni sodelavec – skrbnik poslovnih aplikacij za področje logistike M/Ž. Nemško proizvodno podjetje Carthago d.o.o. v svoje vrste vabi osebo, katere naloga bo izvrševanje nadaljnjih izboljšav obstoječega ERP sistema v podjetju (Infor LN), optimizacija poslovnih aplikacij, razvoj izboljšav posameznih poslovnih procesov, strokovna asistenca oddelkom in sodelovanje z matičnim podjetjem v Nemčiji. Pričakujejo kandidata, ki je zaključil študijski program računalništva oz. infomatike, mogoče poslovne  ali družboslovne informatike ali pa študenta  zaključnih letnikov omenjenih programov. Nekoga, ki tekoče obvlada nemški jezik, zaželjeno je tudi znanje angleščine. Izkušnje iz področja računalništva so zelo zaželjene, so velika prednost kandidata. Več informacij na povezavi.
  • Svetovalec za področje IT (Tech Consultant) M/Ž: Deloitte Svetovanje d.o.o. Slovenija je eno od vodilnih podjetij za svetovalne storitve v Sloveniji, usmerjeno k odličnosti in profesionalnosti pri zagotavljanju storitev. Njihov dostop do vrhunskega intelektualnega kapitala, z več kot 200.000 zaposlenimi po vsem svetu, od tega več kot 100 v Sloveniji, omogoča izvajanje storitev na izjemno širokem spektru strokovnih področjih, in sicer reviziji, davčnem in pravnem svetovanju ter finančnem in poslovnem svetovanju. V svoje vrste vabijo osebo, katere odgovornosti bodo aktivno sodelovanje na raznovrstnih projektih s področja informacijske tehnologije (v različnih industrijah, tako v zasebnem kot tudi javnem sektorju), kar med drugim zajema: analizo trenutnega stanja (analiza obstoječih podatkov, analiza obstoječe IT arhitekture, identifikacija vrzeli in priložnosti za izboljšanje), snovanje končnih rešitev (definiranje ciljnega stanja, npr. nadgradnja ali zamenjava obstoječih tehnologij, uvedba novih IT rešitev), načrt in podpora pri implementaciji rešitve, vodenje razvojnih in implementacijskih projektov, in podobno. Več informacij na povezavi.
  • Podatkovni analitik M/Ž: Deloitte Svetovanje d.o.o Slovenija je eno od vodilnih podjetij za svetovalne storitve v Sloveniji, usmerjeno k odličnosti in profesionalnosti pri zagotavljanju storitev. Njihov dostop do vrhunskega intelektualnega kapitala, z več kot 200.000 zaposlenimi po vsem svetu, od tega več kot 100 v Sloveniji, omogoča izvajanje storitev na izjemno širokem spektru strokovnih področjih, in sicer reviziji, davčnem in pravnem svetovanju ter finančnem in poslovnem svetovanju. V svoje vrste vabijo osebo, katere odgovornosti bodo aktivno sodelovanje na raznovrstnih projektih s področja podatkovne analitike (v različnih industrijah, tako v zasebnem kot tudi javnem sektorju) kar med drugim zajema: uvajanje vodilnih tehnologij na področju podatkovne analitike in AI, identifikacija problemov in priložnosti s pomočjo kompleksnejših podatkovnih analiz, oblikovanje in modeliranje rešitev, podpora pri implementaciji rešitve in prenos znanja na ključne deležnike, ipd. Več informacij na povezavi.
  • Tehnik varnostnih sistemov M/Ž. Agencija Atama za svojega naročnika, visoko specializirano podjetje za tehnične rešitve varovanja, išče novega sodelavca, katere glavne naloge bodo vključevale montažo in zagon sistemov tehničnega varovanja, prepoznavanje in odpravljanje napak ob servisu sistemov tehničnega varovanja (na terenu in v delavnici). Več informacij na povezavi.
  • Programer – instruktor na 3D koordinatnem merilnem stroju M/Ž. Podjetje Carl Zeiss d.o.o v svoje vrste vabi osebo, ki bo zadolžena za podporo prodaji in tehničnemu oddelku ter za komunikacijo s poslovalnicami v tujini. Delo obsega programiranje na 3D koordinatnem merilnem stroju Zeiss v našem merilnem centru, merjenje na stroju, izvajanja predstavitev delovanja stroja za stranke Zeiss, vodenje izobraževanj za delo na stroju in programiranje, tehnično svetovanje strankam. Več informacij na povezavi.
  • Preskusni inženir M/Ž. BMM, priznani mednarodni preskusni laboratorij za preskušanje iger na srečo in drugih igralniških produktov, vključno s spletnimi igrami na srečo, išče nove sodelavce v Ljubljani. Sodelavci bodo delovali na projektih v skupinah in poročali vodji skupine. Ponujena zaposlitev je za nedoločen čas in s 6 mesečnim poskusnim obdobjem, za ta namen iščejo več profilov (vlog) preskusnih inženirjev. Več informacij na povezavi.
  • Arhitekt infrastrukture IS v sektorju Infrastruktura informacijskega sistema M/Ž. SKB d. d. Ljubljana v svoje vrste vabi osebo za planiranje in projektiranje arhitekture strežnikov, podatkovnih baz, operacijskih sistemov, komunikacijskega omrežja, IP in mobilne telefonije, diskovnih polj ter backup knjižnice. Odgovornosti osebe bodo tudi oblikovanje testnih okoluj, nadzor in optimiziranje delovanja strežnikov in diskovnih polj ter razreševanje zahtevnejših problemov v produkciji. Več informacij na povezavi.
  • Sistemski administrator M/Ž. Podjetje iTehLab, informacijske tehnologije, d.o.o. išče osebo za pomoč uporabnikom in vzdrževanje programske opreme. Več informacij na povezavi.
Skip to content