Študijsko leto 2020/21 je že pred vrati in tudi letos smo v prvem tednu oktobra za vse novo vpisane študente in študentke pripravili Uvodni teden FIŠ. Uvodni teden je namenjen temu, da spoznate fakulteto, njeno organiziranost, predmete na študijskih programih, pa tudi možnosti, ki so vam na voljo, npr. pomoč Kariernega centra FIŠ, Erasmus+ mednarodne izmenjave, sistem tutorstva itd.  

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer bo letos Uvodni teden potekal online preko komunikacijskega orodja Zoom. Napotke za pridružitev Zoom klicu smo vam poslali na vaš elektronski naslov.

V četrtek, 1. oktobra 2020, vas ob 16. uri prijazno vabimo, da se nam pridružite na Zoom srečanju, kjer vam bomo na kratko predstavili fakulteto in njeno delovanje, referat, knjižnico ter vam podali številne druge informacije, ki vam bodo prišle prav tekom študija. 

V petek, 2. oktobra 2020, pa vas vabimo, da se nam ob 16. uri, pridružite na Zoom srečanju, na katerem vam bomo predstavili predmetnike na študijskih programih, program Easmus+, Cobiss ter nekaj uporabnih napotkov za študij. Zaključili bomo z razvedrilnim kvizom s področja informatike in računalništva.

Program Uvodnega tedna za 1. 10. in 2. 10. 2020 si lahko ogledate tukaj.

Želimo vam uspešen začetek študijskega leta!