Career Centre FIS is informing you about new opened job positions:

  • IT service desk support M/Ž: Bartog d.o.o.,  zaradi rasti in širitve poslovanja, v svoj kolektiv vabi odgovorno osebo, ki uživa v razvoju business procesov in sodelovanju med različnimi oddelki. Naloge in odgovornosti bodo: zagotavljanje tehnične podpore internim uporabnikom v zvezi z operacijskimi sistemi in aplikacijami ter reševanje zahtev prek help desk-a, nameščanje in vzdrževanje računalniških operacijskih sistemov, vzdrževanje nameščenih računalniških omrežij, telefonskih sistemov in zunanjih naprav, upravljanje zalog IT opreme, skrb za varovanje podatkov v sistemu, komunikacija z zunanjimi dobavitelji, sodelovanje z ostalimi oddelki, predlaganje izboljšav in razvoj obstoječih delovnih dejavnosti, izvajanje vseh drugih nalog in delovnih nalog, ki jih naročijo nadrejeni, v skladu z naravo in vrsto opravljenega dela. Več informacij na povezavi.
  • PHP razvijalci M/Ž: Agiledrop d.o.o. išče osebo, ki bo za tuja podjetja in organizacije, razvijala spletne aplikacije, intranete, portale in spletna mesta. Podjetje spletne rešitve načrtuje in razvija po najnovejših praksah razvoja, z ekipami iz celega sveta pa sodeluje na agilen način z uporabo sodobnih orodij. Oseba bo kot PHP razvijalec razvijal module in prilagajal Drupal. Več informacij na povezavi.
  • IT Specialist/ITSM Svetovalec M/Ž: ITSM CENTER d.o.o. išče osebo, ki bo skrbela za svetovanje strankam s področja digitalne transformacije, ITIL procesov in upravljanje IT storitev, svetovanje s področja informacijske varnosti, optimizacije delovnih tokov in procesov ter svetovanje s področja informacijske varnosti, projektno vodenje. Med drugim bodo delovne zadolžitve obsegale tudi implementacijo orodij s področja ITSM, sodelovanje s principali, pripravo procesne in ostale dokumentacije za stranke, izvajanje izobraževanj, izvajanje skrbnih pregledov sistemov strank (audit), namestitev in konfiguracijo ITSM orodja pri strankah ali v oblaku. Več informacij na povezavi.
  • Razvojni programer za avtonomno vodena vozila M/Ž: Podjetje I.H.S. d.o.o. išče osebo za izvajanje programerskega dela z uporabo strukturnega programskega jezika, računalniških algoritmov in podatkovnih baz, razvijanje celovite programske opreme v procesu razvoja novih naprav, od idejne zasnove, razvijanja, testiranja in optimizacije delovanja naprav in delo v interdisciplinarnem razvojnem timu. Več informacij na povezavi.
  • Inženir IKT infrastrukture M/Ž: Belimed d.o.o. v svoj tim vabi dinamično in samoiniciativno osebo z zaželeno VI. stopnjo izobrazbe smeri informatika ali sorodne smeri ter poglobljenimi izkušnjami na področju podpore uporabnikom ter Microsoft tehnologij (MS certifikati predstavljajo prednost). Poleg odličnega poznavanja MS tehnologij (Win OS, ADDS, GPO, Azure/Intune s storitvami, O365, PowerShell, priprava skript, itd.) je pomembno tudi poznavanje druge programske opreme za poslovno uporabo (npr. za varnostno kopiranje, VPN itd.). Več informacij na povezavi.
  • Sistemski tehnik v IT oddelku – junior M/Ž: Iskra d.o.o. išče osebo za izdelavo in razvoj programske opreme, analizo in optimiziranje poslovnih procesov, analizo potreb računalniških uporabnikov, razvijanje aplikacij, programiranje, izdelavo izpisov iz informacijskega sistema, oblikovanje navodil za delo s programsko in informacijsko opremo in navodil za uporabnike, pisanje in beleženje podporne dokumentacije o računalniških programih, nadziranje delovanja informacijskega sistema in ukrepanje v primeru odstopanj, vzdrževanje poslovno informacijskega sistema na sistemskem in aplikativnem nivoju, uvajanje novih informacijskih tehnologij. Več informacij na povezavi.
  • Samostojni strokovni sodelavec v Službi za informacijske tehnologije M/Ž: Terme Krka d.o.o. v svoj kolektiv vabi osebo, ki bo skrbela za zagotavljanje delovanja in administracijo strežnikov, delovnih postaj, omrežij, operacijskih sistemov, sistemskih aplikacij ter drugih orodij, za uvajanje novih IT tehnologij/rešitev in integracija sistemov, sodelovanje pri razvoju naprednih računalniških rešitev, pomoč sodelavcem pri uporabi delovne opreme – delovne postaje, komunikacijske opreme, uporabniške programske opreme ter spremljanje informacijskega okolja in vodenje evidenc. Več informacij na povezavi.
  • Vodja projektov na področju informatike M/Ž: Mikrografija d.o.o. išče osebo za vodenje projektov s področja uvajanja informacijskih rešitev v okolju naročnikov, poslovnih analiz in načrtovanje obstoječih ter novih poslovnih procesov in informacijskih sistemov. Osebo, ki bi  sodelovala s skrbnikom strank v predprodajnem procesu pri pripravi ocen ter idejnih zasnov projektov, inicirala organizacijo projekta po odobritvi izvedbe projekta, upravljanla in nadzorovala napredek projekta, obsega, mejnikov, stroškov ter zagotavljala kakovost izvedbe projekta, usmerjanjala, koordinirala in organizirala dela in aktivnosti članov projektne skupine na način, da se dosežejo cilji projekta v okviru načrtovanega obsega, rokov in kakovostnih zahtev. Več informacij na povezavi.
Skip to content