Career Centre FIS is informing you about new opened job positions:

  • Programer M/Ž: TROIA d.o.o. išče osebo za razvijanje, oblovanje, testiranje, implementiranje in vzdrževanje  tehničnih rešitev s pomočjo različnih aplikacij, programskih in integracijskih orodij ter IT sistemov. Oblikuješ in razvijaš programske komponente, integriraš programsko opremo, programe in IT rešitve različnih platform, da ustrezajo potrebam naročnikov in projektov? Se kontinuirano tehnično izobražuješ? Ti ne bi bilo odveč razvijati tudi znanje ostalih tehnikov v okviru oddelka? Več informacij na povezavi.
  • Projektni vodja M/Ž: TROIA d.o.o. išče projektnega vodjo za načrtovanje in organiziranje dela ter skrbi nad izvedbo. Podjetje išče izkušenega vodjo, z odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi in organizacijskimi veščinami. Več informacij na povezavi.
  • Inženir IKT infrastrukture M/Ž: Belimed d.o.o. v svoj tim vabi dinamično in samoiniciativno osebo z zaželeno VI. stopnjo izobrazbe smeri informatika ali sorodne smeri ter poglobljenimi izkušnjami na področju podpore uporabnikom ter Microsoft tehnologij (MS certifikati predstavljajo prednost). Poleg odličnega poznavanja MS tehnologij (Win OS, ADDS, GPO, Azure/Intune s storitvami, O365, PowerShell, priprava skript, itd.) je pomembno tudi poznavanje druge programske opreme za poslovno uporabo (npr. za varnostno kopiranje, VPN, itd.). Pri delu boste uspešni, če se tekoče sporazumevate v angleškem jeziku (znanje nemščine predstavlja dodatno prednost) ter si želite delati v povezanem timu, ki je usmerjen h končnim uporabnikom. Pri delu znate hitro postaviti prioritete in se ne ustrašite novih izzivov, vodi pa vas predvsem pripravljenost za pridobivanje novih znanj in razvoj novih rešitev. Več informacij na povezavi.
  • Sistemski inženir za ORACLE podatkovne zbirke in aplikacijske strežnike M/Ž: Podjetje OSI išče osebo za področje Oracle podatkovnih baz, sistemske integracije (pretežno Linux strežniška oprema) in upravljanje lastnih aplikacij, ter si želiš delati s strokovnjaki svetovnega formata? Če ti je hkrati izziv tudi področje zaščite sistemov in aplikacij ter vzpostavitve avtomatizacije in upravljanje ter nameščanje aplikativnih rešitev, imamo zate odlično priložnost v naši Oracle ekipi. Več informacij na povezavi.
  • Informatik SW M/Ž: Inles d.d. išče osebo za načrtovanje, razvijaje, vzdrževanje in razvoj obstoječih aplikacij, testiranje programskih rešitev in sodelovanje pri pripravi novih programskih rešitev, za administracijo specifičnih aplikacij za obdelavo naročil  industriji oken in vrat ter za podporo uporabnikom pri uporabi aplikacij in osebnih računalnikov. Več informacij na povezavi.
Skip to content