Career Centre FIS is informing you about new opened job positions:

  • Informatik M/Ž: I.H.S. d.o.o. išče osebo, ki bo opravljal/a naslednje naloge: tehnična pomoč in podpora uporabnikom na področju informacijskega sistema, programske in strojne opreme, ugotavljanje in odpravljanje tehničnih težav na področju informacijskega sistema ter programske in strojne opreme, skrb za učinkovito upravljanje help desk-a (sistema za posredovanje zahtev in incidentov s strani uporabnikov), sodelovanje z zunanjimi partnerji pri iskanju IT rešitev, sodelovanje pri vodenju, upravljanju in implementaciji novih IT rešitev in projektov na področju podpore uporabnikom, skrb za delovanje mobilne in VoIP telefonije. Več informacij na povezavi.
  • Prodajni inženir za informacijske rešitve M/Ž: Adittec, kadrovske rešitve, d.o.o. išče osebo za: tehnično in prodajno podporo partnerjem pri pripravi prodajnih projektov in promocijo najnaprednejših omrežnih, oblačnih, telekomunikacijskih in varnostnih rešitev, poglobljeno poznavanje produktov in rešitev na trgu z namenom identifikacije in svetovanja glede najustreznejših rešitev za partnerska podjetja, prodajo nadgradenj in posodobitev rešitev obstoječim strankam, komunikacijo in vzdrževanje odnosov s partnerji, strankami, končnimi uporabniki ter nudenje tehničnega svetovanja in podpore, tesno sodelovanje s tehničnimi in prodajnimi ekipami in priprava tehničnih prezentacij strankam. Več informacij na povezavi.
  • Mlajši vodja tehničnih rešitev / Junior Technical Solution Manager M/Ž: Huawei Technologies Ljubljana d.o.o. išče osebo, ki bo opravljal/a naslednje odgovornosti: podpora oddelku za poslovni razvoj, vključno z: pripravo rešitev za uporabnike, pripravo tehničnih rešitev in pripravo ponudb, predprodajne aktivnosti v sodelovanju z oddelkom za poslovni razvoj in oddelkom za tehnično podporo, vzpostavljanje in vzdrževanje dobrih odnosov s ključnimi telekomunikacijskimi strankami v Sloveniji in regiji ter podpora poslovnim pogajanjem, iskanje, vzpostavitev, razvoj in sklepanje poslovnih priložnosti s ključnimi ponudniki storitev, sodelovanje pri zagonu projektov in analiz, pripravi in razjasnitvi razpisne dokumentacije, pogajanjih o tehnoloških vprašanjih itd. Z namenom zagotoviti uspešen izid projekta, ustvarjanje omrežnih rešitev, sestavljenih iz produktov različnih poslovnih enot, pripravljanje osnutkov konfiguracije in ustrezne ocene stroškov za predlagane rešitve. Več informacij na povezavi.
  • Programer M/Ž: IMODE spletne in kreativne rešitve d.o.o. išče osebo za: postavitev in izdelavo spletnih trgovin, postavitev in izdelava landing page-ov, CRO predlogi/ implementacija. Več informacij na povezavi.
  • Sistemski administrator VII/2 (II), šifra J017115, v službi za Informacijsko tehnologijo M/Ž: AJPES išče osebo, ki bo opravljal/a naslednje naloge: sodelovanje pri izvajanju projektnih nalog, izvajanje pomoči uporabnikom pri evidentiranju procesov, predlaganje novih organizacijskih rešitev in racionalizacija it postopkov, uvajanje in spremljanje procesnih metodologij, izdelovanje in katalogiziranje procesne dokumentacije, uvajanje računalniških rešitev, oblikovanje izobraževalnih programov na področju organizacije dela in opravljanje drugih nalog s področja dela službe. Delo poteka v oddelku za sistemsko podporo. Več informacij na povezavi.
Skip to content