Career Centre FIS is informing you about new opened job positions:

 • Frontend razvijalec // Frontend System Developer M/Ž: Studix AS v svojo ekipo vabi izkušenega razvijalca čelnega (frontend) sistema za skrajšani ali polni delovni čas. Imeti mora občutek za logiko ter biti zelo dober v algoritemskem razmišljanju in arhitekturi kode, ki jo piše. Biti mora zelo analitičen in strukturiran razvijalec, ki zna razviti ustrezne predloge in/ali uvedbe, ki bodo ekipi pomagale razviti robustno tehnologijo. Če svoje študijske poti še niste končali, brez skrbi – le zelo dobri morate biti v algoritemskem razmišljanju. Če še niste diplomirali, lahko torej delate za podjetje s skrajšanim delovnim časom. Če pa ste že diplomirali, se lahko prijavite za polni delovni čas. Več informacij na povezavi.
 • PHP razvijalci (m/ž) – LJ, MB, CE, NM ali od doma M/Ž: Agiledrop d.o.o. – člani odlično uigrane Agiledrop ekipe te vabijo, da tudi ti postaneš pomemben del enega izmed vodilnih razvojnih podjetij v Sloveniji. Ko se pridružiš ekipi, te najprej čaka uvajalni projekt, kjer se spoznaš s sodobnimi praksami razvoja Drupal aplikacij, ob mentorstvu ki vodi skozi uvajalno obdobje, k podpori in medsebojnemu sodelovanju pa vedno spodbujajo celo ekipo. Delaš lahko od doma ali v pisarni, ki ti je najbližje (Ljubljana, Maribor, Celje, Novo mesto), urnik dela si lahko prilagodiš obveznostim in opravkom, tvoji popoldnevi pa bodo prosti. Podjetje poskrbi za redna druženja, teambuildinge ter zabave, zadovoljstvo zaposlenih vedno postavijo na prvo mesto. Več informacij na povezavi.
 • Vodja ekipe razvijalcev programske opreme M/Ž: Cosylab d.d. išče osebo, ki ima izkušnje z razvojem programske opreme in/ali izkušnje z vodenjem razvijalcev programske opreme; izkušnje z grajenjem in vodenjem ekip v storitvenem sektorju oz. na storitvenih projektih; odlične vodstvene sposobnosti; odlične sposobnosti usklajevanja poslovnih ciljev, človeških virov, projektnih časovnic in izkušenj stranke; močne komunikacijske sposobnosti, tekoče govorno in pisno znanje angleškega jezika; odlične med-osebne sposobnosti ter učinkovito komuniciranje s sodelavci in partnerji ter vsaj VI/2. stopnja izobrazbe smeri računalništva in informatike, elektrotehnike ali fizike. Znanje s področja razvoja medicinskih naprav ali razvoja medicinske programske opreme ter izkušnje s področja prodaje ali tehnične pomoči prodaji predstavljajo prednost. Več informacij na povezavi.
 • Samostojni informatik v Informacijski podpori poslovnim procesom M/Ž: Krka, tovarna zdravil, d. d. v svoje vrste vabi več sodelavcev za različna področja Informacijske tehnologije. Iščejo osebe, ki imajo končan univerzitetni študij (2. bolonjsko stopnjo) računalniške, elektrotehniške, matematične, strojne ali druge tehniške smeri, delovne izkušnje vsaj na enem od naštetih področij, poznajo Microsoftove tehnologije, dobro poznajo delo z relacijskihimi podatkovnimi bazami, poznajo vsaj eno razvojno okolje. Zaželjena je tudi komunikativnost, odločnost, samoiniciativnost, organiziranost, pripravljenost za skupinsko delo, usmerjenost v rezultate, dobre komunikacijske in analitične sposobnosti ter aktivno znanje angleškega jezika. Poznavanje programskih jezikov je prednost, ni pa pogoj. Podjetje ponuja delo v mednarodnem poslovnem okolju, strokovno izpopolnjevanje, karierni razvoj in napredovanje ter dobre delovne razmere. Več informacij na povezavi.
 • Sodelavec v službi informacijske tehnologije M/Ž: Krka, tovarna zdravil, d. d. v svoje vrste vabi osebo za načrtovanje aplikativne, podatkovne, tehnološke in infrastrukturne arhitekture informacijskih sistemov, načrtovanje in upravljanje omrežij LAN/WAN/WLAN, podatkovnih baz, strežniške infrastrukture, diskovnih polj, načrtovanje in upravljanje delovnih postaj, uvajanje, optimiziranje in nadzorovanje komunikacijskih orodij, načrtovanje telefonije IP, razvijanje in uvajanje novih tehnologij, integriranje novih sistemov ter testiranje in dokumentiranje sistemov. Pričakujejo končan univerzitetni študij (2. bolonjsko stopnjo) ali status absolventa računalništva, informatike, elektrotehnike, strojništva, matematike ali fizike, delovne izkušnje na vsaj enem od naštetih področij, poznavanje Microsoftovih tehnologij in orodij, komunikativnost, odločnost, samoiniciativnost, organiziranost, pripravljenost za timsko delo, usmerjenost v rezultate ter aktivno znanje angleškega jezika. Ponujajo delo v mednarodnem poslovnem okolju, strokovno izpopolnjevanje, karierni razvoj, napredovanje ter dobre delovne razmere. Več informacij na povezavi.
 • Programer/Razvijalec M/Ž:  Onet Digital d.o.o v svoje vrste vabijo razvijalca, ki bo uspešno skrbel za obstoječe spletne strani in sisteme, hkrati pa bo zadolžen za razvoj novih spletnih strani in rešitev. Če si želiš urejenega delovnega okolja, timskega dela v mladi ekipi, si ciljno naravnan, potem izpolni prijavo ter se oglasi na razgovor. Podjetje ponuja  pogodbo za nedoločen čas, nove pisarne v Trzinu v IOC, možnost napredovanja in izobraževanja ter timulativno plačilo in nagrajevalni sistem. Več informacij na povezavi.
 • SCRUM Master – Agilni projektni vodja M/Ž: Etrel d.o. išče osebo z visokošolsko ali univerzitetno izobrazbo računalniške in/ali tehnične smeri, ki ima večletne izkušnje s področja vodenja in koordinacije projektov v IT okolju. Zaželjeno je dobro poznavanje področja dela in vsebine, s katerim se ukvarja izvedbena ekipa, zaželjene so tudi zkušnje s SAOP in REST servisi, poznavanje C#/.NET Frameworka, poznavanje tehnologij za izdelavo front-end aplikacij, poznavanje podatkovnih baz (npr MSSQL), izkušnje z razvojem back-end in front-end rešitev ter izkušnje s sistemsko integracijo nasploh. Več informacij na povezavi.
 • Software tester M/Ž: Cosylab d.d. v svoje vrste vabi osebo, ki bo skrbela za pripravo, izvajanje in dokumentiranje vseh vrst testiranj programske opreme, za avtomatizacijo testnih primerov, skrbela za vzpostavitev, nadgradnje in vzdrževanje testnih okolij. Zadolžitve bodo tudi odkrivanje in sledenje napak in nedoslednosti programske opreme, zagotavljanje podpore kupcem ter mentorstvo mlajšim članom tima (delegiranje nalog in pregled rezultatov). Zaželjeno, vendar ne zahtevano, je tekoče govorno in pisno znanje ruščine ter poznavanje standardov, pomembnih za razvoj medicinskih pripomočkov (npr. IEC 62304, IEC 62366-1, ISO 14971). Več informacij na povezavi.
 • Podjetje Databox, Inc. je hitro rastoče B2B podjetje, ki razvija programsko opremo, z glavnim ciljem pomagati podjetjem pri njihovem poslovanju. Podjetje ima sedež v Bostonu (ZDA) in ima trenutno nekaj čez 90 zaposlenih. Databox aplikacijo uporablja že tisoče podjetij, med katerimi so velika svetovna podjetja (Cisco, Converse, Nike, PWC …) kot tudi številna druga mala in srednja podjetja iz celega sveta. Za delo na daljavo z možnostjo dela iz coworking pisarne na Ptuju v Sloveniji, razpisujejo več prostih mest, in sicer:
  • Tehnični prodajni svetovalec / Technical Sales Consultant (Remote) M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Specialist za tehnično podporo / Technical Customer Support Specialist (Remote) M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Višji inženir za zagotavljanje kakovosti / Senior QA Engineer (Integrations) M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Višji inženir za zagotavljanje kakovosti / Senior QA Engineer M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Višji Frontend inženir / Senior Frontend Engineer M/Ž. Več informacij na povezavi.
Skip to content