Career Centre FIS is informing you about new opened job positions:

  • Office365 Senior Engineer Expert M/Ž: ADECCO H.R. d.o.o. za švicarsko podjetje Avacone, ki je specializirano za farmacevtsko/kemijsko in medicinsko industrijo ter se širi v Slovenijo, išče nove talente. Njihove glavne dejavnosti so upravljanje projektov in storitev, vodenje kakovosti, informacijska varnost, robotika ipd. Podjetje v Sloveniji postavlja novo ekipo, ki bi bila odgovorna za vodenje in vzdrževanje novih projektov. V novo nastalo ekipo tako vabijo »Office365 Senior Engineer Experta (m/ž)«. Njihovo strokovno znanje prepletajo področja farmacevtskih postopkov in študij, kemičnih procesov, medicinskih procesov, laboratorijska infrastruktura, IT svetovanje, IT podpora …Če si želiš svojo karierno pot nadaljevati in graditi v stabilen podjetju ter delati na izzivov polnih projektih, je to prava priložnost zate! Več informacij na povezavi.

  • Senior Node.JS razvijalec M/Ž: Agencija Manpower d.o.o. za svojega naročnika išče osebo za razvoj programske opreme v Node.JS. Pričakujejo odlično poznavanje Node.JS s TypeScriptom, znanje Elasticsearch, dobro poznavanje MongoDB / Redis / MySql, dobro razumevanje TDD, DDD, poglobljeno poznavanje podatkovnih struktur, algoritmov, jasnih konceptov OOP. Želijo osebo, ki ima timski duh, je željna novih izzivov, hkrati pa tudi delovna, odgovorna, radovedna, obenem pa ima pozitiven pristop k reševanju zapletenih problemov. V zameno nudijo dobro plačilo, dodatne dvomesečne in letne bonuse, letne prilagoditve plač, tehnično opremo po vaši izbiri v vrednosti 3.000 €, strokovna izobraževanja doma in po svetu, kakovostna interna izobraževanja in mentorski program, prilagodljiv delovni čas ter svoje parkirišče v parkirni hiši. Več informacij na povezavi.

  • Sistemski inženir M/Ž: Agencija Manpower d.o.o. za svojega naročnika išče osebo za pomoč uporabnikom in razvoj preko telefona ter povezovanje s strankami preko spleta in v živo. Pričakujejo izobrazbo tehnične smeri ter vsaj 5 let delovnih izkušenj iz različnih področij, ki jih delovno mesto pokriva. Nudijo priložnost za osebno in strokovno rast, dobro plačilo ter delo v urejenem okolju in timsko naravnanem kolektivu. Več informacij na povezavi.

  • Sodelavec v službi informacijske tehnologije M/Ž: Terme Krka d.o.o. v svoje vrste vabi osebo, ki bo skrbela za zagotavljanje delovanja in administracije strežnikov, delovnih postaj, omrežij, operacijskih sistemov, sistemskih aplikacij ter drugih orodij, uvajanje novih IT tehnologij/rešitev in integracije sistemov, sodelovanje pri razvoju naprednih računalniških rešitev, pomoč sodelavcem pri uporabi delovne opreme – delovne postaje, komunikacijska oprema, uporabniška programska oprema ter spremljanje informacijskega okolja in vodenje evidenc. Podjetje ponuja delo v prijetnem okolju in dobre delovne pogoje, obenem pa tudi strokovno izpopolnjevanje, karierni razvoj in napredovanje. Več informacij na povezavi.

  • Operativni ekspert za IT poslovne rešitve M/Ž:  A1 Slovenija, d. d. v svoje vrste vabi osebo, ki ima veselje do vzdrževanja programske opreme in nudenja podpore ter svetovanja internim uporabnikom. Pričakujejo poznavanje programskih jezikov PHP in Javascript, poznavanje spletnih servisov (SOAP, REST, …), poznavanje podatkovnih baz (MySQL) in znanje jezika SQL. Zaželjeno je dobro znanje angleškega jezika ter izkušnje na podobnih delovnih mestih. Podjetje ponuja delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev, fleksibilen delovni čas z možnostjo dela izven pisarne, službeni telefon, brezplačno kavo, sadje, možnost vključitve v Skupino za šport, možnost prisotnosti hišnih ljubljenčkov na delovnem mestu in druge ugodnosti. Ponuja tudi družini prijazno okolje, ki omogoča dobro ravnovesje med delom in zasebnim življenjem, ustvarjalno organizacijsko kulturo in ekipno vzdušje,veliko priložnosti za izobraževanje, pridobivanje novih znanj in razvoj na delovnem mestu ter pozornost na počutju sodelavcev (Employee Wellbeing). Več informacij na povezavi.

  • WORDPRESS PROGRAMER IN IZDELOVALEC SPLETNIH STRANI M/Ž:  IMODE spletne in kreativne rešitve d.o.o. zaposli poznavalca za izdelavo spletnih strani na WordPress platformi. Delovne naloge: Razvoj PHP aplikacij in spletnih strani, poznavanje PHP HTML, odlično poznavanje WordPress Woocommerce platforme, poznavanje Custom Fileds v WP, odlično znanje HTML CSS Javascript (JQUERY), poznavanje odzivnega dizajna in implementacije tega. Več informacij na povezavi.

Skip to content