Career Centre FIS is informing you about new opened job positions:

  • PHP razvijalec M/Ž: easy.bi d.o.o išče osebo, ki ima ma vsaj 5 let delovnih izkušenj kot razvijalec programske opreme, pozna jezik PHP in Symfony framework, je pripravljena spoznavati nova orodja, nove tipe podatkov in razvojna okolja, je zanesljiva, natančna in odgovorna, ima dobre komunikacijske veščine. Prednost je tudi dobro poznavanje Angular/Ionic frameworka. Več informacij na povezavi.

  • Frontend razvijalec / Frontend System Developer M/Ž: Studix AS išče izkušenega razvijalca čelnega (frontend) sistema za skrajšani ali polni delovni čas. Imeti mora občutek za logiko ter biti zelo dober v algoritemskem razmišljanju in arhitekturi kode, ki jo piše. Biti mora zelo analitičen in strukturiran razvijalec, ki zna razviti ustrezne predloge in/ali uvedbe, ki bodo vaši ekipi pomagale razviti robustno tehnologijo. Če svoje študijske poti še niste končali, brez skrbi – le zelo dobri morate biti v algoritemskem razmišljanju. Če še niste diplomirali, lahko torej delate za podjetje s skrajšanim delovnim časom. Če pa ste že diplomirali, se lahko prijavite za polni delovni čas. Več informacij na povezavi.

  • Sistemski inženir M/Ž: OSI d.o.o. išče osebo, ki jo zanima področje sistemske integracije, ki pretežno obsega Linux strežniško opremo, tehnologije virtualizacije (VirtualBox, KVM, Docker), tehnologije spletnih in aplikacijskih strežnikov in trinivojske arhitekture postavitve in upravljanja lastnih aplikacij (odjemalec/aplikacija, spletni strežnik, podatkovno skladišče) ter ki si želi delati s strokovnjaki svetovnega formata. Če ti je hkrati izziv tudi področje zaščite sistemov in aplikacij ter vzpostavitve avtomatizacije in upravljanje ter nameščanje aplikativnih rešitev, je to mesto v podjetju odlična priložnost. Več informacij na povezavi.

  • Skrbnik poslovno informacijskega Sistema M/Ž: podjetje TPV AUTOMOTIVE d.o.o v svoj tim vabi strokovnjake vsaj 1. stopnje bolonjskega programa, smeri informatika, zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim delom 6 mesecev. Več informacij na povezavi.

  • Samostojni strokovni sodelavec v Službi za informacijske tehnologije M/Ž: Terme Krka d.o.o. v svoje vrste vabi osebo, ki bi skrbela za zagotavljanje delovanja in administracije strežnikov, delovnih postaj, omrežij, operacijskih sistemov, sistemskih aplikacij ter drugih orodij; uvajanje novih IT tehnologij/rešitev in integracija sistemov, sodelovanje pri razvoju naprednih računalniških rešitev; pomoč sodelavcem pri uporabi delovne opreme – delovne postaje, komunikacijska oprema, uporabniška programska oprema; spremljanje informacijskega okolja in vodenje evidenc. Več informacij na povezavi.
Skip to content