Career Centre FIS is informing you about new opened job positions:

  • Izkušeni .Net razvijalec M/Ž: BOC Institute d.o.o. išče skrbnega in izkušenega inženirja, ki je usmerjen v pripravo, izvedbo in razvoj izjemno kvalitetnih poslovnih CRM rešitev za zunanje stranke in se bo pridružil podjetju kot razvijalec poslovnih rešitev. Inženir bo pomagal pri vzpostavljanju in izvedbi razvojnih in poslovnih rešitev za stranke podjetja in bo odgovoren za tehnično izvedbo in delo na projektih. Več informacij na povezavi.
  • Inženir programskih rešitev M/Ž: BOC Institute d.o.o. IT inženirjem ponuja edinstveno karierno priložnost, ki ni za vsakogar, je pa za tiste, ki bi si želeli stopiti iz cone udobja! Nudijo odlične možnosti strokovnega in osebnega razvoja v mednarodnem okolju, karierni razvoj in zelo prijetno delovno okolje z veliko “cukrčkov”, dolgoročno raznoliko delo z najsodobnejšo tehnologijo, letni bonus na podlagi doseženih rezultatov dela v skladu s politiko podjetja, dodatno pokojninsko zavarovanje in dodatno zavarovanje specialist. Več informacij na povezavi.
  • Informatik – administrator M/Ž: Belimed d.o.o. v svoje vrste vabi novega strokovnjaka. V  nov IT oddelek v Grosupljem, ki skrbi za nemoteno delovanje IT infrastrukture in izvaja pomoč uporabnikom v mednarodni skupini Belimed, vabijo novega sodelavca. Pridružite se in naredite naslednji korak v vaši karieri! Več informacij na povezavi.
  • PHP programmer/razvijalec M/Ž: Podjetje ePrvak d.o.o. v svoj tim vabim novega strokovnjaka, spletnega PHP razvijalca, ki ima znanje in veselje do razvoja inovativne programske opreme. Cenijo analitičen pristop, pripravljenost za učenje, vztrajnost pri delu in uresničevanje ciljev podjetja. Zaželena je zmožnost sistemskega razmišljanja in iskanja inovativnih razvojnih rešitev. Več informacij na povezavi.
Skip to content