We are informing you about new job opportunities every week:

  • Inženir za podporo strankam M/Ž: Metronik d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: tehnična podpora uporabnikom programske opreme GE Digital,  pomoč pri uvajanju novih tehnologij in rešitev (proizvajalca GE Digital) na trg, in sicer na področju SCADA sistemov, IIoT rešitev, kibernetske varnosti, rešitev v oblaku, web-HTML5, itd., priprava tehničnih rešitev in ponudb, izvajanje prodajnih in marketinških aktivnosti, izvedba delavnic ter šolanj za naročnike. Več informacij na povezavi.
  • Specialist digitalnega poslovanja – Danfoss Digital Customer Experience M/Ž: Danfoss Trata d.o.o., v svoje vrste vabi nove člane ekipe zavzetih CRM strokovnjakov, ki skrbijo za razvoj, vzdrževanje in podporo globalne CRM platforme. Več informacij na povezavi.
  • Podatkovni inženir/ Data Engineer M/Ž: Oryx d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: oblikovanje in razvoj kode, skript in podatkovnih pipeline-ov, razvoj podatkovnega skladišča v oblaku, vzdrževanje in prilagajanje obsega vhodnih in izhodnih podatkov skladno z rastjo podjetja, izboljšanje kakovosti in stabilnosti podatkovnih pipeline-ov, oblikovanje in izdelava kompleksnih podatkovnih transformacij in algoritmov za produkcijo, spodbujanje pristopa, ki temelji na podatkih. Več informacij na povezavi
  • Sistemski inženir v oddelku IT Operativa in infrastruktura M/Ž: Sberbank banka d.d., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge:izvajanje nalog sistemskega inženirja z začetnim poudarkom na vzdrževanju SQL Server strežnika, načrtovanje, vzdrževanje in podpora računalniške infrastrukture, upravljanje SQL Server gruč, vpeljava modernih kontejnerskih rešitev v sistemsko področje dela, migracija sistemov v oblak, izboljšanje in avtomatizacija aktivnosti, sodelovanje na IT projektnih nalogah, podpora internim uporabnikom, priprava tehnične dokumentacije. Več informacij na povezavi.
  • Testni inženir QA M/Ž: Interblock d.d., zagotavljanje kvalitete programske in strojne opreme igralniških naprav, priprava testnih scenarijev, izvedba in dokumentiranje opravljenih testnih postopkov, avtomatizacija testnih postopkov, identifikacija, reproduciranje in dokumentiranje odkritih napak in odstopanj ter poročanje, funkcionalno testiranje produktov, pregled uporabniških vmesnikov in odkrivanje morebitnih nekonsistentnosti. Več informacij na povezavi.