Career Centre FIS is informing you about new opened job positions:

  • Software test engineer [Inženir za testiranje programske opreme] M/Ž: Podjetje Lumentum d.o.o.  išče osebo, ki bi se pridružil/a njihovi ekipi na Škofljici kot SOFTWARE TEST ENGINEER, kjer bo prevzel/a odgovornost debugiranja nove programske opreme. Iščejo nekoga, ki bo razvijal in modificiral software test plane, analiziral in pisal testne standarde in procedure. Več informacij na povezavi.

  • Test engineer [Inženir za testiranje] M/Ž: Podjetje Lumentum d.o.o.  išče osebo, ki bi se pridružil/a njihovi ekipi na Škofljici TEST ENGINEER, kjer bo prevzel/a odgovornost testiranja in iskanja napak. Več informacij na povezavi.

  • Frontend development engineer [Frontend razvojni inženir] M/Ž: Podjetje Lumentum d.o.o. išče osebo, ki bi se pridružil/a njihovi ekipi na Škofljici kot FRONTEND DEVELOPMENT ENGINEER, kjer bo prevzel/a mesto razvojnika za uporabniško izkušnjo. Iščejo nekoga, ki bo znal dobro sodelovati s software ekipo in izvajal testiranje napisanih kod. Več informacij na povezavi.

  • Firmware/software engineer [Inženir za programsko opremo] M/Ž: Podjetje Lumentum d.o.o.  išče osebo, ki bi se pridružil/a njihovi ekipi na Škofljici kot  FIRMWARE/SOFTWARE ENGINEER, kjer bo prevzel/a odgovornost analiziranja, modificiranja in debugiranja programske opreme ter samega programiranja. Več informacij na povezavi.

  • Sistemski inženir M/Ž: Podjetje OSI d.o.o.  išče osebo, ki jo zanima področje sistemske integracije, ki pretežno obsega Linux strežniško opremo, tehnologije virtualizacije (VirtualBox, KVM, Docker), tehnologije spletnih in aplikacijskih strežnikov, trinivojske arhitekture postavitve in upravljanja lastnih aplikacij (odjemalec/aplikacija, spletni strežnik, podatkovno skladišče). Več informacij na povezavi.
Skip to content