We are informing you about new job opportunities every week:

  • Razvojni inženir M/Ž: Manpower d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: priprava in avtomatizacja postopkov za testiranje programske opreme omrežnih naprav v skladu z zahtevami različnih standardov, analiziranje rezultatov testiranja in pripravljanje poročil, timsko delo in tesno sodelovanje z razvojnimi ekipami. Več informacij na povezavi.
  • Strokovni sodelavec VII/2 (I) – oddelek za operativo M/Ž: Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, Direkcija, v svoje vrste vabi osebo za opravljanje sledečih nalog: zagotavljanje tehnične podpore in pomoč pri integraciji izvajalcem na KZZ, PK in druge komponente sistema KZZ, upravljanje pooblastil na PK, analiza kombinacij pooblastil imetnikov PK in uporabe kartic PK, KZZ, odprava vseh vrst težav, ki jih ugotovijo uporabniki sistema KZZ in so vezane na uporabo čitalnikov, medprogramja, kartic KZZ, PK, EU-KZZ in pooblastil, ki so vezane nanje. Več informacij na povezavi
  • Informatik – administrator (m/ž) za globalno podporo M/Ž: Belimed d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: podpora in vzdrževanje infrastrukture lokalno in v oblaku (strojna oprema: strežniki, računalniki, tablice, tiskalniki, omrežna oprema, ipd., programska oprema: MS Windows 10, MS Server 2012 in novejši ter ostala dodatna programska oprema (Cisco AnyConnect, SAP, itd.), storitve v oblaku: Microsoft 365, Microsoft Azure, Teams, itd.), sodelovanje z notranjimi in zunanjimi IKT podpornimi službami ter sodelovanje z IKT inženirsko ekipo, IKT podpora na prvi stopnji za uporabnike na oddaljenih lokacijah Belimed skupine ter podpora na drugi stopnji, vzdrževanje opreme in storitev na različnih lokacijah skupine Belimed, priprava, konfiguracija in implementacija strojne in programske opreme, testiranje ter spremljanje delovanja, priprava dokumentacije in uporabniških navodil ter izvajanje šolanj za različne skupine, sodelovanje pri izvedbi projektov. Več informacij na povezavi.
  • PHP razvijalci M/Ž: Agiledrop d.o.o., v svoje vrste vabi nove PHP razvijalce in razvijalke, ki bi se pridružili dobro utečeni ekipi. Več informacij na povezavi.
  • Razvijalec M/Ž: Informatika d.d., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: razvijanje, testiranje in vzdrževanje aplikativnih rešitev, izdelovanje in vzdrževanje tehnične dokumentacije, izdelovanje prototipnih rešitev, pomoč pri uvajanju novih standardov, orodij in tehnologij, sodelovanje pri projektiranju in dizajniranju aplikativnih informacijskih rešitev, sodelovanje v projektnih skupinah, opravljanje drugih del v okviru strokovne usposobljenosti. Več informacij na povezavi.
Skip to content