Prof. dr. Sanda Martinčić-Ipšić bo v sklopu operacije Uporabne podatkovne znanosti in družbene inovacije za boljšo zaposljivost v jugovzhodni Sloveniji gostovala na Fakulteti za informacijske študije v Novem mestu v obdobju od 2. 11. 2020 do 6. 11. 2020. V sklopu gostovanja bo sodelovala pri treh predmetih: Teorije informacijske družbe, 2. letnik VS ISD, ePoslovanje, 3. letnik VS ISD, in pri predmetu Baze podatkov in modeliranje podatkov,  2. letnik VS ISD. Zaradi izrednih razmer, ki so nastale zaradi epidemije COVID – 19, bo  prof. dr. Sanda Martinčić-Ipšić celoten pedagoški proces opravila preko sistemskega komunikacijskega orodja Zoom.

Red. prof. dr. Sanda Martinčić-Ipšić, iz oddelka za informatiko Univerze na Reki, sicer na svoji matični instituciji poučuje predmete s področja sistemov poslovnega obveščanja (BI), računalniške analize naravnega jezika, poslovne inteligence, odkrivanja znanja in podatkov v besedilu itd. Predava študentom dodiplomske, podiplomske in doktorske stopnje.

Vabilo na gostovanje in informacije o pravicah za posameznike, na katere se nanašajo osebni podatki je dostopno tukaj.

Če bi se želeli udeležiti online predavanj ali za dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov referat@fis.unm.si ali tjasa.bezensek@fis.unm.si.

Skip to content