We are informing you about new job opportunities:

  • Razvojni inženir M/Ž: Manpower d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: priprava in avtomatizacija postopkov za testiranje programske opreme omrežnih naprav v skladu z zahtevami različnih standardov; analiziranje rezultatov testiranja in pripravljanje poročil; timsko delo in tesno sodelovanje z razvojnimi ekipami. Več informacij na povezavi.
  • Sodelavec v oddelku CTRM podpore M/Ž: Holding Slovenske elektrarne d.o.o., v svoje vrste vabi osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: načrtoval, razvijal in vzdrževal aplikacije in orodja za podporo trgovanju in avtomatizacijo procesov, analiz, obračunov; samostojno upravljal ustrezne evidence, izdeloval poročila, vodil projekte v sklopu osnovnih nalog, spremljal in preučeval relevantno zakonodajo za namen tehnične implementacije; administriral aplikacije in orodja za podporo trgovanju, zagotavljal povezljivosti z drugimi informacijskimi sistemi; samostojno pripravljal zasnove in izvajanje digitalizacije procesov; administriral CTRM sistem Endur. Več informacij na povezavi.
  • Operativni ekspert za IT poslovne rešitve M/Ž: A1 Slovenija, d. d., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: odgovornost za ustrezno delovanje rešitve – dostopnost; dosegljivost, učinkovitost, kakovost podatkov; načrtovanje in usklajevanje nadgradenj in posodobitev rešitev; načrtovanje sprememb sistema z namenom izboljšanja delovanja in upravljanja rešitev; skrb za dokumentacijo in prenos znanja; skrb za uporabniški dostop in varnost uporabe poslovnih rešitev; načrtovanje, organizacija in izvajanje usposabljanj o delovanju sistema za končne uporabnike; usklajevanje sprememb in njihovo testiranje na namenskih platformah in v sistemih; možnost izvajanja dežurstev za kritične rešitve. Več informacij na povezavi
  • Programer aplikacij VII/2 II M/Ž: Geološki zavod Slovenije, išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: delo po nalogu vodje projekta; razvoj in vzdrževanje programskih aplikacij; administracija strežnika; arhiviranje sistemov in aplikacij; samostojno izvajanje del na projektih; dela po navodilih vodje projekta; druga dela po nalogu vodje enote ali direktorja. Več informacij na povezavi.
  • Poslovni analitik M/Ž: Ipmit d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: zajem in analiza uporabniških zahtev ter priprava specifikacij za razvoj digitalnih (IT) rešitev; popis in optimizacija poslovni procesov ter priprava na digitalno transformacijo ter načrtovanje projektov digitalizacije v javnem sektorju in gospodarstvu. Več informacij na povezavi.
Skip to content