V podjetju Iskratel se zavedajo, da je sodelovanje podjetij z mladimi in spodbujanje inovativnosti, podjetništva, medgeneracijskega sodelovanja ter pridobivanje izkušenj iz realnega okolja, že v času izobraževalnega procesa, ključno za boljši jutri. Vez med šolstvom in gospodarstvom si prizadevajo krepiti z različnimi aktivnostmi, ki so namenje mladim.

Sodelovanje z bodočimi diplomanti razumejo kot dolgoročno in strateško usmeritev, zato nadaljujejo z iniciativami za krepitev vezi med šolstvom in gospodarstvom ter spodbujanje inovativnosti, ki je gonilo napredka. Pri tem se želijo povezati tudi z vami in sicer prek:

  • razpisanih štipendij za študente s področja računalništva, elektrotehnike ali strojnišva ter matematike ali fizike. Več si preberite na www.iskratel.com/zaposlitev.
  • možnostjo vključitve študentov v Iskratelov vodstveni odbor, t. i. !N board, kjer boste lahko aktivno sodelovali pri oblikovanju poslovne strategije skupine (mandat traja eno leto – 4 seje). Več informacij najdete na www.iskratel.com/zaposlitev.

Vabljeni!

Skip to content