Career Centre FIS is informing you about new opened job positions:

  • Senior Programer/ka M/Ž: Špica International d.o.o., vabi osebom ku bo zadolžena za: full-stack programiranje spletne aplikacije myhours.com, reševanje problemov, kjer ni jasne rešitve (trade-offs), pomoč celotni ekipi pri reševanju problemov ter izboljšanju programiranja, skrb za celotno kodo, ki se zbira na GitLabu, analizo in optimizacijo kode, kjer je to potrebno, komuniciranje s QA ekipo, ki skrbi za delujoče orodje Deployanje kode na Azure strežnik, skrb za sledenje tehnološkim in razvojnim smernicam. Več informacij na povezavi.
  • Skrbnika informacijskih sistemov M/Ž: Iskra ISD storitve d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: uvajanje in spremljanje projektov s področja digitalizacije, uvajanje in spremljanje projektov uvedbe informacijskih sistemov, uvajanje projektov s področja industrije 4.0 in IIoT, svetovanje uporabnikom, sodelovanje s sodelavci in zunanjimi partnerji. Več informacij na povezavi.
  • Sistemski inženir M/Ž: TRIGLIF INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE, D.O.O., LJUBLJANA, išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: nadzorovanje in vzdrževanje IT infrastrukture ter diagnosticiranje in reševanja težav, sistemska analiza, načrtovanje, implementacija in dokumentiranje informacijskih sistemov. Več informacij na povezavi.
  • UX/UI strokovnjak M/Ž: Petrol d.d., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: načrtovanje in oblikovanje uporabniških vmesnikov in uporabniške izkušnje na področju spletnih ter mobilnih rešitev, priprava žičnih modelov za različne naprave, priprava prototipov digitalnih rešitev in izvedba uporabniškega A/B testiranja s testnimi skupinami ciljnih uporabnikov, sodelovanje pri pripravi vizualnega in tekstovnega materiala za mobilne aplikacije in spletno stran ter sodelovanje s trženjsko ekipo produktnih specialistov, sodelovanje z razvojno ekipo pri implementaciji končne rešitve, izvajanje UX/UI aktivnosti znotraj podjetja in zunanjimi partnerji, spremljanje in implementacija novih trendov, tehnologij in orodij na področju UX/UI, optimizacija spletnih strani na podlagi analiz v orodjih Hotjar, Google Analytics, Google Optimize. Več informacij na povezavi.
  • Svetovalec v dežurni službi M/Ž: MOBIK d.o.o., išče osebo, ki bo delala v operativno-nadzornemu oddelku podjetja (OMC – Operation and Maintenance Center), kjer spremljajo kakovost mednarodnega telefonskega prometa in nadziramo interno omrežje ter produkte. Oddelek povezuje oddelek prodaje in skrbi za stranke s tehničnim oddelkom. Več informacij na povezavi.
Skip to content