V okviru Jean Monnet Modula FIS NODE bomo za študente, raziskovalce, gospodarstvenike, oblikovalce politik, nevladne organizacije in ostale zainteresirane deležnike, med 11. in 15. 9. 2023 izvedli četrti daljši dogodek zapovrstjo oz. FIS NODE POLETNO ŠOLO 2023 – 3. del, ki bo potekala pod naslovom: Oblikovanje uporabniške izkušnje v praksi – 2. del. Dogodek bo vodila vodja projekta, doc. dr. Urška Fric. 

Program, ki sledi, bo razgiban in praktično naravnan, v celoti pa bo tudi tokrat sledil oblikovanju uporabniško usmerjenega projekta na področju krožnega gospodarstva.

Na tokratnem dogodku se bodo v prvem delu udeleženci posvetili spoznavanju raziskovalnih tehnik za testiranje spletnega mesta. V drugem delu pa bodo testirali drugo različico (2.0) spletnega mesta FIS NODE ICT TOOL oz. FIS NODE IKT VOZLIŠČA.

Poletna šola bo potekala v hibridni izvedbi, in sicer v živo na Fakulteti za informacijske študije v Novem mestu in online preko videokonferenčnega orodja Zoom. Program z dodatnimi informacijami sledi.

Za udeležbo je potrebna prijava. Prijavite se tako, da svoj interes sporočite vodji projekta, doc. dr. Urški Fric na elektronski naslov urska.fric@fis.unm.si

»Projekt sofinancira Evropska Unija. Izražena mnenja in stališča so izključno mnenja in stališča avtorjev in ne izražajo nujno tudi mnenja in stališč Evropske unije in Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Niti Evropska unija niti Evropska izvajalska agencija za izobraževanje in kulturo (EACEA), ne moreta biti odgovorni zanje.«
Skip to content