Na gostovanje smo povabili doc. dr. Jeleno Lukić Nikolić, iz Beograjske MODERN BUSINESS SCHOOL. Doc. dr. Jelena Lukić Nikolić je je mlada IT strokovnjakinja z obetavno akademsko in poslovno kariero. Bila je team leader pri podjetju Oracle Business Intelligence in je že obiskala našo fakulteto, saj ima na naši fakulteti interes dolgoročnega sodelovanja tako na pedagoškem kot tudi raziskovalnem področju. Del svojega obiska bo namenila tudi predstavitvi svoje podjetniške izkušnje.

Doc. dr. Jelena Lukić Nikolić bo v sklopu operacije Uporabne podatkovne znanosti in družbene inovacije za boljšo zaposljivost v jugovzhodni Sloveniji gostovala na Fakulteti za informacijske študije v Novem mestu v obdobju od 3. 5. 2021 do 13. 5. 2021.

Doc. dr. Jelena Lukić Nikolić bo v sklopu gostovanja sodelovala pri vajah pri predmetu Poslovna etika, ki je izbirni predmet v 2. letniku visokošolskega študijskega programa Informatika v sodobni družbi ter v 2. in 3. letniku visokošolskega študijskega programa Računalništvo in spletne tehnologije. Zaradi izrednih razmer, ki so nastale zaradi epidemije covid-19, bo doc. dr. Jelena Lukić Nikolić celoten pedagoški proces opravila preko sistemskega komunikacijskega orodja Zoom.

Vabilo na gostovanje in informacije o pravicah za posameznike, na katere se nanašajo osebni podatki je dostopno tukaj.

ZA UDELEŽBO IN DODATNE INFORMACIJE pišite na elektronski naslov referat@fis.unm.si in tjasa.bezensek@fis.unm.si

 
Skip to content