Partnerji projekta IPR4SC * vam z veseljem predstavljamo IP Monitor.

V današnjem svetu je ustvarjanje in varovanje intelektualne lastnine kot labirint, poln različnih virov, kot so baze podatkov in orodja. IP Monitor se izkaže kot vodilno orodje, ki vas varno vodi skozi to široko paleto baz podatkov intelektualne lastnine, orodij, platform pisarn za prenos tehnologij, ter seznamov odvetnikov za intelektualno lastnino – vse, kar potrebuje vsak izumitelj, ustvarjalec, lastnik podjetja, vlagatelj in vsi tisti, ki jih zanima varstvo intelektualne lastnine.

S tem orodjem boste lahko pridobili nenehno posodobljene informacije o približno 600 spletnih virih intelektualne lastnine, vključno s patenti, blagovnimi znamkami, industrijskim oblikovanjem, dodatnimi varstvenimi certifikati, geografskimi označbami in drugimi zbirkami podatkov o IPR ter tehnoloških orodjih. Poleg tega lahko odkrijete informacije o patentnih odvetnikih z vsega sveta.

S tem orodjem postane spremljanje in upravljanje intelektualne lastnine preprosto in učinkovito, s čimer vam omogoča, da ostanete na vrhu svojega področja in sledite najnovejšim razvojem v svetu intelektualne lastnine.

IP Monitor najdete tukaj : https://ip-monitor.eu/

Kontakt:
Tamara Besednjak Valič, Fakulteta za informacijske študije Novo mesto (vodilni partner)

E-pošta: tamara.valic@fis.unm.si

* Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorja(-ev) in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.

Skip to content