Kako podjetja zavarujejo svoje znanje? Vas zanimajo zgodbe iz prve roke? Pridružite se nam na usposabljanju za raziskovalce, gospodarstvenike in TTO zaposlene, ki bo potekalo v okviru Pisarne za prenos znanja in tehnologij (TTO FIŠ), in sicer 24. junija 2021 med 10.00 in 12.40 (v realnem času) preko komunikacijskega orodja Zoom.

Z nami bosta:

  • Jože Ban, Panteon Group d. o. o.
    Panteon Group® nudi storitve na področju medorganizacijskega elektronskega poslovanja predvsem med podjetji ter med podjetji in državnimi institucijami.
  • Janko Burgar, Cosylab d. d.
    Cosylab je vodilni svetovni ponudnik profesionalnih storitev za integracijo krmilnih sistemov in naprav za projekte, ter eksperimente velike fizike.

Govorca nam bosta predstavila kako v podjetju urejajo pravice intelektualne lastnine, ter z nami delila dobre in slabe prakse. 

Program usposabljanja se nahaja tukaj.

Usposabljanje je brezplačno, se pa je potrebno nanj prijaviti, in sicer najkasneje do 23. junija 2021, na elektronski naslov urska.fric@fis.unm.si.

Po prijavi boste prejeli dostop do usposabljanja v komunikacijskem orodju Zoom.

 

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi 1 Krepitev raziskav, tehnološkega razvoja in inovacij.

Skip to content