Le še nekaj dni nas loči od začetka novega študijskega leta. Tudi letos pripravljamo Uvodni teden FIŠ, katerega namen je nove študente FIŠ seznaniti s fakulteto in njenimi dejavnostmi, študijskim programom, ki so si ga izbrali, in jim tudi predstaviti pedagoške in strokovne sodelavce FIŠ, s katerimi se bodo srečevali tekom svojega študija.

Druženje ob dogodkih Uvodnega tedna je pomembno tudi za medsebojno spoznavanje študentov, zato udeležbo toplo priporočamo. 

torek, 1. oktobra 2019, ob 16. uri študente prvih letnikov 1. in 2. stopnje vabimo v predavalnico Exabyte, kjer bomo predstavili fakulteto in osnovne informacije, ki jih je treba vedeti o njej. Ob 18.30 je za zaključek predvideno krajše druženje s pogostitvijo.

V sredo, 2. oktobra 2019, se bodo študenti 1. in 2. stopnje zbrali ob 13. uri v predavalnici Exabyte, kjer bo sledila predstavitev Cobissa in iskanja po podatkovnih bazah knjižnice, študenti si bodo ogledali knjižnico FIŠ. Vodja Kariernega centra FIŠ bo predstavila Erasmus + , posredovali bomo napotke glede izdelave seminarskih nalog, zaključili pa bomo z zabavnim kvizom, kjer bomo podelili tudi nekaj nagrad. Po koncu bo sledil premik nštudentski piknik! 

četrtek, 3. 10. 2019, pa se bo program za študente 1. stopnje pričel ob 16. uri, za študente 2. stopnje pa ob 17. uri, saj bodo predstavljeni predmeti, s katerimi se bodo študenti srečali v času študija na FIŠ. Ob tem se bodo predstavili tudi izvajalci predmetov, med katerimi si boste lahko v kratkem izbrali tudi svojega tutorja.

Natančen program za uvodni teden najdete tukaj:

študentje 1. letnika 1. stopnje (ISD VS, UN in RST)
– študentje 1. letnika 2. stopnje (MAG)

VABLJENI!

Skip to content