Na FIŠ bomo za podjetnike v okviru projekta SRC-EDIH ta teden izvedli dve predavanji na temo uporabniške izkušnje:

  • Uporabniška izkušnja 1. del: 14. 5. 2024, traja 4 šolske ure (9:00 – 13:00), več informacij je na voljo >>na povezavi.
  • Uporabniška izkušnja 2. del: 16. 5. 2024, traja 4 šolske ure (9:00 – 13:00), več informacij je na voljo >>na povezavi.

Izobraževanja so namenjena malim, srednjim in velikim podjetjem ter javnim organizacijam, izvajala pa se bodo v živo in preko Zoom-a, za mala/mikro podjetja in s.p. so tudi brezplačna. Prijave so možne le preko uradne spletne strani projekta SRC-EDIH.

V mesecu maju bomo izvedli še predavanji na temo avtorskih pravic za digitalne vsebine ter prenosa znanja in tehnologij.

SRC-EDIH je evropsko digitalno inovacijsko središče (EDIH), ki podpira digitalno preobrazbo proizvodnih podjetij in javnih organizacij (v javnem sektorju) v Sloveniji s poudarkom na petih ključnih tehnologijah: HPC, umetna inteligenca, kibernetska varnost, veriženje blokov in robotika.

Središče je mreža visoko usposobljenih stičišč z bogatimi izkušnjami pri zagotavljanju storitev za krepitev digitalne preobrazbe vaše organizacije. Sestavljamo ga 13 partnerjev, ki delujemo na različnih področjih po vsej Sloveniji.

SRC-EDIH je sofinanciran s strani programa Evropske komisije Digitalna Evropa.

Skip to content