Drage študentke/dragi študentje!

Vas zanima varstvo osebnih podatkov (GDPR), varnost mobilnih aplikacij, oblačnih rešitev, internet stvari (IoT), preiskovanje kartičnih zlorab (skimming), hekerski napadi, upravljanje z varnostnimi incidenti, ipd.?

Vabimo vas, da se nam pridružite na 17. konferenci o informacijski varnosti – INFOSEK 2019, ki se bo odvijala od 27. do 29. novembra 2019, v Novi Gorici (Hotel Perla).

Konferenca INFOSEK velja za enega največjih dogodkov s področja informacijske varnosti v Sloveniji. Gosti več kot 100 predavateljev iz Slovenije in tujine. Poglejte si, kdo bo z nami letos in kakšne vsebine bodo predstavljene.

Konferenco INFOSEK sestavljajo naslednji vsebinski sklopi:

•             INFOSEK je namenjen varnostnim inženirjem, vodjem varnosti, sistemskim administratorjem, ostalim kadrom iz IT oddelkov in vsem, ki jih zanimajo vsebine, storitve in produkti s področja informacijske varnosti.

•             GDPR (ZVOP-2) obravnava teme s področja Splošne uredbe o varstvu podatkov in ZVOP-1 ter ZVOP-2 in je namenjen predvsem odgovornim osebam za varstvo osebnih podatkov (DPO).

•             CIO FORUM je namenjen direktorjem informatike in drugim vodstvenim/vodilnim kadrom. V tem sklopu se obravnavajo teme glede vodenja podjetij, vloge oddelkov informatike znotraj posameznih podjetij, varnostnih izzivov, s katerimi se soočajo direktorji informatike, …

•             NLP ZA POSLOVNE SEKRETARKE pa je namenjen poslovnim sekretarkam, drugim administrativnim kadrom ter vsem, ki jih zanima področje osebne in poslovne rasti (nevrolingvistično programiranje, coaching tehnike in tehnike hipnoze).

Poleg konferenčnega dela so tu še praktične delavnice.

Razpisana je že delavnica: ZAŠČITA PRED KIBERNETSKIMI GROŽNJAMI V PODJETJIH. 

V kratkem pa bosta objavljeni še 2 delavnici.

ZA REDNE ŠTUDENTE JE OBISK KONFERENCE BREZPLAČEN.

ZA UDELEŽBO NA IZBRANI DELAVNICI PA ŠTUDENTJE PREJMETE 50% POPUST.

Na dogodek se je potrebno obvezno predhodno PRIJAVITI PO ELEKTRONSKI POŠTI: kristina.veliscek@palsit.com.

Skip to content