Forum podatkovne analitike 2022 z naslovom Sodobnim trendom naproti bo v četrtek, 21. aprila 2022, s pričetkom ob 9. uri v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons. Popeljal vas bo do jasnega vpogleda v vsa področja in korake učinkovitega upravljanja podatkov. Skozi oči najpogostejših poklicev s področja podatkov, ki so dozoreli v zadnjih letih, bodo z različnimi strokovnjaki in konkretnimi primeri predstavili možnosti, kako premostiti vrzel med modernimi koncepti in konkretnimi težavami v organizacijah.

Predavateljska zasedba: Jure Jeraj (programski direktor foruma in vodilni strokovnjak za upravljanje s podatki pri podjetju Result), dr. Jure Bordon (direktor analitike, Login5), dr. Štefan Furlan (direktor, Dodona analytics), Rok Pirnat (direktor, B2 BI), dr. Andrej Bratko (head of technology – BI & AI – Sportradar AG), dr. Gregor Polančič (izredni profesor, Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, UM), Andrej Žnidaršič (neodvisni svetovalec za podatkovno analitiko), dr. Karmen Kern Pipan (vodja sektorja za upravljanje podatkov v Uradu za razvoj informacijskih rešitev, MJU, DI), Paula Jožefa Kolenko (vodja projekta za uvedbo poslovne analitike v organe državne uprave, MJU, DI), Rok Hribar (raziskovalec na odseku za računalniške sisteme, Institut Jožef Stefan), Erik Štrumbelj (izr. prof na Fakulteti za računalništvo in informatiko, UL, in iniciator programa Data Science) in Samo Login (Login 5).

Čaka vas tudi izmenjava izkušenj, dobrih praks in druženje. Več o programu si lahko pogledate TUKAJ.

Za vse redno vpisane študente, mlajše od 26 let, je cena kotizacije 90 EUR (z DDV-jem). Pri prijavi v opombe vpišite ŠTUDENT in po prijavi dokazilo pošljite na prijave@planetgv.si.

Ob prijavi na forum s kodo FIŠ pa vas čaka popust v vrednosti 70 EUR na redno in virtualno kotizacijo.

Skip to content