Vsak teden vam posredujemo nove zaposlitvene oglase:

  • Sistemski inženir M/Ž: Adittec, kadrovske rešitve, d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: načrtovanje, postavitev in upravljanje virtualnih okolij, diskovnih sistemov in podatkovnih baz zagotavljanje in testiranje neprekinjenega delovanja sistemske infrastrukture sodelovanje pri razvoju in vpeljavi novih produktov v IKT okolje proaktivno odkrivanje in odprava napak (tretjenivojska podpora) varovanje in obnavljanje podatkov koordinacija IT aktivnosti z zunanjimi izvajalci. Več informacij na povezavi.
  • Razvijalci za PHP, Javo, Golang in/ali React, tudi Full Stack razvijalci M/Ž: Result d.o.o., v svoje vrste vabi osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: sodelovanje pri razvoju, modernizaciji, nadgradnji in vzdrževanju IT sistemov, uporaba široke palete tehnologij in rešitev v oblaku, iskanje inovativnih tehnoloških rešitev, delo bo potekalo v timsko vodenem okolju (Jira, Confluence), z uporabo agilnih pristopov in sledenjem scrum metodologije. Več informacij na povezavi
  • Podatkovni inženir M/Ž: Adittec, kadrovske rešitve, d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: načrtovanje in razvoj prilagodljive, zanesljive in varne arhitekture za podatkovna skladišča in cevovode, oblikovanje, postavitev in nadzorovanje infrastrukture za distribuirano analitiko, kot tudi infrastrukture za analitiko v realnem času, modeliranje podatkov za različne namene: metriko, analitiko, strojno učenje ter vizualizacijo podatkov, razvoj platform za analitiko in strojno učenje z namenom zbiranja, shranjevanja, procesiranja in analiziranja velikih podatkovnih nizov, spremljanje trendov na podatkovnem področju, izbira ter implementacija ustreznih tehnologij. Več informacij na povezavi.
  • Razvijalec podatkovnih baz (PL/SQL) M/Ž: Adittec, kadrovske rešitve, d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: razvoj, vzdrževanje ter nadgrajevanje Oracle podatkovnih baz, sodelovanje v vseh fazah razvojnega procesa na področju podatkovnih baz, integracija programskih rešitev in aplikacij z obstoječimi sistemi, izvajanje testiranj programskih rešitev, spremljanje in implementacija novih trendov in tehnologij na področju razvoja podatkovnih baz. Več informacij na povezavi.  
  • IT PROGRAMER M/Ž: Zasebni zdravstveni zavod EMS 24, zavod za zdravstveno asistenco in reševalno službo, išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: vzpostavitev, optimizacija in vzdrževanje IT sistema. Več informacij na povezavi.
Skip to content