Karierni center FIŠ vam posreduje nova prosta delovna mesta:

  • Razvijalci za PHP, Javo, Golang in/ali React, tudi Full Stack razvijalci M/Ž: Result d.o.o. išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: sodelovanje pri razvoju, modernizaciji, nadgradnji in vzdrževanju IT sistemov, uporaba široke palete tehnologij in rešitev v oblaku, iskanje inovativnih tehnoloških rešitev, delo bo potekalo v timsko vodenem okolju (Jira, Confluence), z uporabo agilnih pristopov in sledenjem scrum metodologije. Več informacij na povezavi
  • Programer M/Ž: HEADS d.o.o. išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge:  delo na projektih na področju identity in access managementa, razvoj najsodobnejših IT rešitev in produktov, priznanih na svetovni ravni, vključenost v različne razvojne projekte, strokovno svetovanje in dovršena izvedba projektov na področju informacijske tehnologije, programiranje, postavitev in vzdrževanje informacijskih sistemov, konzultacije s strankami / naročniki, sodelovanje z vrhunskimi IT strokovnjaki v timu. Več informacij na povezavi.  
  • Višji ekspert upravljanja kakovosti za področje računalniških sistemov M/Ž: LEK farmacevtska družba d.d. išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: zagotavljanje izvajanja veljavnih Novartisovih in regulatornih zahtev za računalniško podprte sisteme, ki se urejajo pod GxP, zagotavljanje strokovnega znanja oz. usmeritev za zagotavljanje kakovosti za usposobljenost računalniških sistemov v skladu z GxP, ocenjevanje dobaviteljev, nadzor nad spremembami, upravljanje z odstopanji in dejavnosti sodelavcev, s čimer se zagotovi skladnost s predpisi in uresničijo pričakovanja podjetja, pregledovanje in odobritev proizvodne opreme/sistemov za uporabnost GxP, ohranjanje tesnih in sodelovalnih odnosov z ustreznimi regionalnimi vodji eSkladnosti ter pravočasno nudenje podpore pri projektih, inšpekcijskih pregledih in revizijah, izvajanje dejavnosti, ki sodijo v življenski cikel opreme / sistemov GxP. Več informacij na povezavi
  • Strokovni sodelavec za informacijsko tehnologijo M/Ž: DARS – Družba za avtoceste RS išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: informacijsko podpiranje procesov, pripravljanje tehničnih specifikacij, vzdrževanje informacijskih tehnologij, pomoč uporabnikom informacijskih sistemov, opravljanje zahtevnejših del s področja dela, pripravljanje projektih nalog, predlaganje in uvajanje novih metod, tehnik in postopkov dela, pripravljanje strokovnih podlag in internih aktov, pripravljanje predlogov za ukrepanje, sodelovanje pri pripravi pogodbenih elementov, sodelovanje pri usposabljanju sodelavcev, sodelovanje pri pripravi poslovnega načrta, vodenje evidenc, izdelovanje analiz in pripravljanje poročil. Več informacij na povezavi.  
  • .NET programer M/Ž: Evolve d.o.o. išče osebo, ki bo s svojim znanjem in idejami sodelovala pri razvoju specializiranih storitev in produktov za podporo borznemu poslovanju. Več informacij na povezavi.
Skip to content