Karierni center FIŠ vam posreduje nova prosta delovna mesta:

 • Študentsko delo na področju podatkovne analitike M/Ž: Slovenski državni holding d.d. išče osebo za pomoč pri upravljanju s podatki in izdelovanju relevantnih kazalnikov, pomoč pri pripravi poslovnih poročil z uporabo orodij poslovne inteligence, ter pomoč pri analiziranju poslovnih podatkov in skrbništvu podatkovnih zbirk. Več informacij na povezavi.

 • Samostojni podatkovni analitik M/Ž: Slovenski državni holding d.d. išče osebo za delo v organizacijski enoti Kontroling in tveganja in vabi k prijavi kandidate, ki izpolnjujejo naslednje pogoje: najmanj VII. oziroma 2. bolonjska stopnja izobrazbe naravoslovno-tehnične ali družboslovne smeri; 5 let delovnih izkušenj, od tega najmanj 3 leta na področju podatkovne analitike; znanje angleškega jezika – višji nivo (govorna in pisna komunikacija); izpit B-kategorije. Več informacij na povezavi.

 • Samostojni podatkovni analitik M/Ž: NLB d.d. išče osebo z visoko stopnjo pripravljenosti za konstantno učenje, razumevanje različnih modelov strojnega učenja in naprednih analitičnih metod za prepoznavanje, razlago trendov ali vzorcev v zapletenih naborih podatkov ter razvite digitalne spretnosti (podjetništvo, razvoj rešitev, reševanje problemov, vodenje razvojnih aktivnosti ter upravljanje deležnikov). Strokovno znanje s področja finančne industrije ter kreditnih tveganj je prednost. Več informacij na povezavi.

 • Preskusni inženir M/Ž: BMM Spain Testlabs, S.L., podružnica v Sloveniji išče več oseb (vlog) preskusnih inženirjev, ki lahko opravljajo eno od naslednjih vlog:
  • Funkcionalno preskušanje: Tehnično preskušanje platform in iger na srečo. Ta vloga zahteva poznavanje postopkov preskušanja, tehničnih igralniških standardov, različnih igralnih platform in sistemov.
  • Matematik / matematični analitik: Izvajanje statistične analize matematičnih modelov iger na srečo in izvajanje statistične analize generatorjev naključnosti (RNG).
  • Programer: Pregled izvorne kode igralniških produktov, spletnih iger na srečo in sistemov, sistemov loterij itd.
  • Strokovnjak za informacijsko varnost: Ocenjevanje sistemov za upravljanje informacijske varnosti (SUVI / ISMS), ali ti izpolnjujejo opredeljene varnostne standarde. Poznavanje zadevnih standardov, regulatornih okvirov, dobrih praks, ranljivosti in varnostnih tveganj.
   Več informacij na povezavi.

 •  Svetovalec za osebne finance M/Ž: NLB d.d. v Podružnici Jugovzhodna Slovenija v Poslovalnici Krško v svoje vrste vabijo kandidate, ki jim je blizu delo s strankami, imajo prodajne veščine, izkušnje s trženjem investicijskih skladov ali z zavarovalniškimi posli in jim trženje bančnih produktov predstavlja izziv. Pridružite se nam in postanite nepogrešljiv član naše ekipe. Več informacij na povezavi.

 • Več delovnih mest M/Ž: Manpower d.o.o. za svojega naročnika, vodilno mednarodno podjetje na področju avtomobilske industrije, išče kandidate za delovni mesti:
  • Inženir funkcionalne varnosti M/Ž. Več informacij na povezavi.
  • Razvojni inženir za e-vozila M/Ž. Več informacij na povezavi.

 • Backend razvijalec  M/Ž: Podjetje CargoX d.o.o. zaradi vstopanja na nove trge in razvoja novih rešitev na platformi CargoX išče več novih Backend razvijalcev, ki bodo skrbeli za razvijanje in programiranje, razvoj in nadgradnjo obstoječih rešitev CargoC, ipd. Več informacij na povezavi.
 • Frontend razvijalec  M/Ž: Podjetje CargoX d.o.o. zaradi vstopanja na nove trge in razvoja novih rešitev na platformi CargoX išče več novih Backend razvijalcev, ki bodo skrbele za razvijanje in programiranje, razvoj in nadgradnjo obstoječih rešitev CargoC, ipd. Več informacij na povezavi.

 • Podatkovni inženir M/Ž: Podjetje Httpool, Internet Marketing, d.o.o. Httpool kot ekskluzivni zastopnik podjetij Facebook, Twitter, Spotify, Snapchat, LinkedIn, ipd. integrira te oglasne kanale v svoje rešitve, ki temeljijo na učinkovitem ročnem upravljanju oglasnih akcij, nadzoru nad njimi in na avtomatičnem upravljanju le-teh z uporabo prediktivnih modelov. Te zanima delo z velikimi količinami podatkov ter interni vpogled v delovanje podjetja na globalnem nivoju? Si zanesljiva in natančna oseba, ki se odlično spopada z velikim naborom podatkov? Potem se pridruži mladi in ambiciozni ekipi, ki ustvarja zabavno in kreativno delovno klimo v domači pisarni, kjer kave nikoli ne zmanjka! Več informacij na povezavi.
Skip to content