Karierni center FIŠ vam posreduje nova prosta delovna mesta:

  • IT razvojnik specialist M/Ž: Sberbank banka d.d., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: implementacija, vzdrževanje obstoječih rešitev in vzdrževanje učinkovite  in zanesljive kode. Obstoječe rešitve temeljijo na IBM BPM (večinoma enostavni javascript, nekaj HTML in CSS) ter IBM Integration Bus. Nove rešitve pa so izvedene v .NET 5+ Blazor tehnologijah, upoštevanje predlogov, ki sledijo iz pregleda kode (code review), priprava tehnične dokumentacije, identifikacija in odpravljanje težav, predlogi za izboljšave, pomoč pri sistemski analizi in dizajnu, razvoj uporabniških komponent – GUI interface, integracija različnih aplikativnih rešitev in razvoj mikroservisov (WS, API), nudenje podpore za interno razvite programske rešitve in zunanje sodelavce, sodelovanje v projektih in delovnih skupinah, izdelava različnih poročil s področja. Več informacij na povezavi.
  • Samostojni tehnolog v Sekundarni embalaži, Plansko operativni center M/Ž: Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto, išče osebo, ki bo zadolžena za: vzdrževanje in razvoj namenskih aplikacij v razvojnem okolju Adobe, delo v okolju Adobe ExtendScript Toolkit CC s programskim jezikom JavaScript, sodelovanje pri projektih za uvajanje novih informacijskih rešitev. Več informacij na povezavi.
  • Razvijalec programske opreme – IOS mobile app developer M/Ž: Katalea Consulting d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: načrtovanje arhitekture iOS mobilnih aplikacij in uporabniških vmesnikov, skrb za standardizacijo in poenotenje uporabljenih elementov, delovanje v full-stack razvojnih skupinah, razvoj in implementacija mobilnih aplikacij iOS, načrtovanje in izvedba testov funkcionalnosti, implementiranih rešitev, pripravo pripadajoče tehnične dokumentacije, spremljanje, novih tehnologij in pristopov razvoja programske opreme, aktivno sodelovanje pri razvojnih projektih. Več informacij na povezavi
  • Projektant sistemov avtomatizacije M/Ž: FerroČrtalič d.o.o., išče osebo, ki bo opravljala naslednje naloge: razvoj in izdelava sistemov avtomatizacije strojev za peskanje, mikrokovanje in dekontaminacijo, programiranje PLC krmilnikov (Siemens, Mitsubishi, Beckhoff), integriranje in programiranje robotov ABB ter izdelava elektro shem WSCAD, pripravljanje tehnične dokumentacije in navodil za uporabo ter izvajanje izobraževanj uporabnikov, skupaj z zagonom in testiranjem strojev doma in v tujini. Več informacij na povezavi.
  • Informatik – administrator za podporo uporabnikom M/Ž: Belimed d.o.o., išče osebo, ki bo prva na katero se bodo zaposleni na lokaciji v Grosupljem obrnili z vprašanji, vezanimi na IT infrastrukturo. Vaše glavne naloge bodo zajemale: podpora uporabnikom pri težavah s strojno ali programsko opremo, analiza ter odpravljanje težav, vzdrževanje opreme uporabnikov, npr. računalnikov, tablic, zaslonov, tiskalnikov, telefonskega sistema, ipd., ustvarjanje in vzdrževanje uporabniških računov (npr. za Microsoft 365, Skype/Teams) ter dodeljevanje licenc, nameščanje in vzdrževanje standardne in dodatne programske opreme, OS Windows10. MS Office, antivirusni programi, itd., skrb za IKT sistem in sistem varnostnega kopiranja, priprava in vzdrževanje dokumentacije, vodenje seznama licenc, šolanje in izobraževanje končnih uporabnikov na področju IKT infrastrukture, občasno sodelovanje pri projektih ter podpora inženirskega tima. Več informacij na povezavi.
Skip to content